Wasgij

Det har blivit många pussel under corona. Skön avkoppling tycker jag. Hittills har jag alltid lagt "vanliga" pussel, 1000-bitars. Men sist jag bytte pussel i vår facebook-grupp så fick jag massa wasgij-pussel. Visste inte exakt vad det var. 
 
På kartongen är det en bild. I det här fallet en soptip. Så ska man fantisera och tänka hur kan den här platsen se ut i framtiden och så ska man bygga det motivet istället. 
 
Inte helt lätt att lägga pussel utan att ha en aning om hur det ska se ut. Man får gå efter färgerna. 
 
Resultatet! En modern återvinningsstation. Fast med ganska mycket kaos 😀
 
 
1 BP:

skriven

Wasgij pussel har jag aldrig hört talas om. Vet inte ens om jag förstår vad man ska pussla ihop, och då har jag ändå googlat. Måste säga att "förlagan" var roligare än slutresultatet. Mera färgglad...
Om du gillar pussel vet du säkert vem Jan van Haasteren är. https://www.pusselbutiken.se/kategori/pussel/tecknat/jan_van_haasteren
Följer en annan bloggare som älskar pussel, och hon väljer ofta comic puzzles. De är rätt roliga.

2 Åke:

skriven

Nu vart det tålamod på riktigt. Stor bedrift att sy ihop den där soptippen. Vad du var träffsäker på min förklaring av allt angående selfie.

3 Anni:

skriven

Oj, vad jag har missat mycket här hos dig! Nu har jag läst ikapp och det kändes onekligen lite konstigt att läsa om sådant du gjort före jul, men det är ju helt och hållet mitt eget fel.

Wasgij har jag sett, men aldrig lagt själv. Anar att det är klurigt. Är det enbart "barnsliga" tecknade motiv eller finns det andra? Jag köpte just ett pussel på second hand, ett vanligt traditionellt landskap. Hoppas att alla bitar finns kvar!

Den operationen din pappa gjorde mins jag att svärmor också fick. Hoppas att den gör skillnad för honom!

Kram!

Kommentera här: