Vårtecken och livstecken

Dags att ge ifrån sig lite livstecken. Det var länge sen nu. Har varit väldigt fullt upp. 21 februari fick vi nycklarna till vår nya bostadsrätt. Sen dess har det varit mycket bärande, plockande, skruva ihop möbler, åka och handla möbler, packa upp kartonger, hämta mer kartonger i huset, plocka upp dem osv. Nu har vi max 2-3 rundor kvar till huset innan det är helt tomt. 3 april lämnar vi över till nya ägarna. Trodde det skulle kännas lite jobbigt men just nu känns det bara skönt. Skönt att kunna koncentrera sig på ett ställe, att slippa bära och kånka och framför allt är det en väldigt bra känsla för nya lägenheten. Trivs jättebra! 
 
Finalen på Mello kollade vi lite halvdant från datorn mitt under flytten. 
 
När vi skulle spika dit baksidan på en garderob sviktade skivan lite så den föll inåt. 
 
Jag offrade mig och la mig under och tryckte skivan uppåt medan min man spikade. Lite mörkt och instämgt, tur att man inte har anlag för klaustrofobi :)
 
Veckans bidrag till BP:s skyltsöndag får således bli en liten instruktion. Man är ganska less på dem nu... 
 
Denna "skylt" är trevligare. Åkte till närmaste bondgården och köpte 10 kg köttfärs. Vi testade direkt och gjorde hamburgare och de var grymt goda! 
 
Det har också varit 2-årskalas för lilla Charles. 
 
Utav oss fick han bla träfrukter och en docka som kan dricka och kissa. Sin egen bebis eftersom mamma och pappa får en bebis snart. Den 28 maj blir han storebror om allt går som planerat. Ytterligare en liten kille väntas. Oj vad de kommer busa sen om ett par år. 
 
Roligt med leksaker men ännu roligare med ballongerna :) 
 
Haft en hel del jobb vilket är jättekul! 
 
Mindre roligt att hästen varit dålig. Nytt kolikanfall som tog ett antal timmar innan det gick över... Så jobbigt att se henne ha så ont. 
 
Dessutom blev det akuten med sonen i torsdags. Han körde omkull med moppen och tog emot sig med armarna. Efter röntgen, väntan, skiktröntgen och ännu mer väntan kunde de konstatera att han hade frakturer i båda armarna. Är nu gipsad från axeln till knogarna på båda armarna. Så nu bor han hemma hos oss istället för i sin lilla stuga. Tur att vi har en gästsäng på min mans kontor. Inte så lätt att kklara sig utan armar... 
 
Det har gått riktigt bra att ta med katten till lägenheten. Bättre än vi trodde. Första två veckorna fick hon bara vara inne, men nu har hon fått gå ut på balkongen ett par gånger. 
 
Hon provar nya platser för att se var hon trivs bäst. 
Annars har jag inte tagit några bilder på lägenheten kom jag på så det får jag fixa till nästa inlägg. 
 
Vissa vårtecken är inte lika roliga. Men skönt att bli av med tjocka pälsen. 
 
Skillan som lyser blå vid södersidan längs med huset är desto roligare. Snödroppar, tusslilago, tranor, koltrast mm. Idag var det 12 grader. Så nu känns det som om våren äntligen är här! 
Hoppas det är bra med er alla. Ska försöka hinna kika runt lite nu i veckan.