Ett vackert men kallt Göteborg

Det var många år sen nu som jag var i Göteborg. När barnen var mindre var vi här både på semester och olika cuper. Senast jag var här var nog på en innebandycup för många år sen.
Nu när min man bytt jobb och huvudkontoret ligger i Göteborg så blir det kanske att jag följer med honom fler gånger. Tidigt i våras blev han kontaktad av ett tyskt bolag dom ville starta upp verksamhet i Sverige och de ville han skulle bli chef över det nya bolaget. Fortfarande hydraulik som han sysslat med halva sitt liv. Självklart tackade han ja till denna nya spännande utmaning. Han började sitt nya jobb 1 april och de tre andra som ska jobba med honom börjar om ett par månader.
Han har haft massa olika möten både på dagtid och kvällstid, men ikväll fick jag ha honom för mig själv. Annars har jag också jobbat en hel del. Bokat in ett par nya HLR-utbildningar, ringt massa kunder. Gått en del promenader, shoppat lite.
 
Körsbärsträden blommar även här.
 
Inne i parken hos trädgårdsföreningen fanns många fina blomster. Tänk om någon vecka när tulpanerna blommar här, så vackert!
 
En väldigt vit Himalayabjörk.
 
Vit blommande magnolia mot blå himmel!
 
Ingen aning vad detta är. Någon som vet? Det var väldigt mycket som blommade trots att det fortfarande är så kallt.
 
 
Utanför en skola stod tre stelfrusna elever :)
 
Gothia Towers med Liseberg i bakgrunden.
 
Och precis bredvid Gothia Towers och Scandinavium ligger min mans nya arbetsplats. På övervåningen här. Inrett med bollar, boxningssäck, hockeytröjor etc. Så där kommer han trivas bra.
 
På väg tillbaka till hotellet passerade vi Götaplatsen. Lite mer folktomt än i måndags så 35 000 personer hyllade Frölunda.
Imorgon bär det av hem igen. Slut på denna jobb-semester.