Året 2015

Året är snart slut och här kommer en liten sammanfattning av mitt år.
 
Året började med väldigt mycket jobb, fick in en stororder i slutet av 2014 och ytterligare en i början av 2015 så våren var väldigt hektisk jobbmässigt. Jätteroligt!
 
Den 8 januari avslutade mamma sin strålning mot bröstcancer. För henne har det gått bra!!
 
1 mars var vi nere i Linköping och hjälpte dottern och hennes sambo flytta från Linköping till Norrköping, till sin första egna bostadsrätt. Här tar sonen en liten paus.
 
Några veckor efter att de flyttat in skulle vi åka ner och hälsa på dem och se hur de hade kommt i ordning. Då blev vår katt Leo sjuk och jag stannade hemma med honom. Strax därefter fick vi lov att avliva honom. Han hade så ont stackarn så då slapp han lida mer. Det blev väldigt tomt och framför allt tyst efter honom. Han snackade jämt så mycket :)
 
I början på maj var det dags för mormor att somna in. Hon skulle ha fyllt 94 senare i år och hennes önskan var att få somna in och träffa morfar i himlen. Men likväl kändes det jobbigt och konstigt när mormor som alltid funnits där helt plötsligt inte fanns längre. Hon var så dan med min syster och tyckte det var så jobbigt att hon var så sjuk, så jag är väldigt glad att hon slapp uppleva hösten. Det hade tagit alldeles för hårt på henne.
 
Sommarsemestern gick till Österrike där vi fick många fina vandringar.
 
I somras fick vi också veta att vi ska bli morfar och mormor! Så underbart roligt!! 17 februari ska det lilla underverket komma.
 
28 augusti firade mina föräldrar guldbröllop och det var sista gången hela familjen var samlad. Alla kunde vara med utom min systers dotter som var sjuk.
 
Sen kom den jobbiga hösten. Den 11 september tog min syster sitt sista andetag i samma sekund som mamma, pappa, min andra syster och jag kom in till intensiven. Efter en lång kamp mot bröstcancern visade röntgen att cancern inte hade kommit tillbaka, men kroppen orkade inte längre. Veckorna som följde blev mardrömslika och fortfarande tänker jag på henne varje dag...
 
Förhoppningsvis tar de hand om varandra nu, mormor och Ingela. Det här var förra året när mamma fyllde 70 och mormor tyckte inte hon var tillräckligt fin i håret för att vara med på bild. Ta min peruk, säger syrran. Att vi hade roligt syns väl :)
 
Blev några dagar på Franska Rivieran tillsammans med goa vänner.
 
Sonen gav sig av till Argentina och kom hem lagom till jul.
 
Ännu en flytt för dottern med sambo. Nu får det vara slutflyttat!! Ja nu har de köpt villa här i Gnesta så det känns jätteroligt :)
 
Och med andra vänner åkte vi till München på julmarknad.
 
Nu hoppas jag det är slut på elände för en lång tid framöver och att vi får ett bra 2016 med ett nytt litet liv i familjen. Nya spännande resmål och framför allt att alla får vara friska!
 
Önskar även alla er andra ett riktigt bra 2016! Gott Nytt År på er! Kram