Skyltsöndag och lite blandat

Häromdagen startade jag morgonen i stallet. Så här i influensatider var det ingen som kunde släppa ut hästarna så jag hjälpte gärna till. Mockade och pysslade i stallet. Kändes lite jobbigt, men mest mysigt. Saknar min häst men samtidigt är det också skönt att inte behöva lägga 2-3 timmar istallet varje dag. Sen blev det en promenad i skogen när jag ändå var där. Också mysigt. 
 
Samma dag hade jag också besök av Cissi från Nyköping. Vi käkade lunch på Gustafsvik och gick en promenad fram och tillbaka dit. Vi hoppade över alla godsaker på bilden. Jättemysigt att ses igen, det var ett tag sen. Cissi bloggar ju inte längre men är väldigt flitig på instagram och tar helt fantastiska bilder. 
 
Förra helgen var vi i Mariestad hos min mans mammas kusin och fru. Alltid lika underbart att komma dit. Man känner sig så välkommen.
 
Njöt av trädgården en stund efter resan innan vi gick in och umgicks, drack och åt gott. 
 
Idag hade vi familjemiddag hemma hos dottern och sen blev det tv-spelsturnering. 
 
 
Eftersom det är skyltsöndag hos BP idag så kommer lite skyltar: 
 
Åkte in till Eskilstuna på mammografi och normalt är det aldrig svårt med parkering där. Nu var gratisparkeringen full, fullt framför sjukan, fullt i parkeringshuset... Hittade till slut en plats i ett villaområde en bit därifrån. Tur att jag kom i god tid. 
 
Gäller att ha koll. Mycket ombyggnad runt alla sjukhus i regionen. 
 
På väg till mammografin passerar man skylten till cancercentrum. Jobbiga tankar som kommer då... 
 
 
Ni har väl laddat ner 112-appen! Häromdagen fick jag meddelande om en brand i närheten. Som tur var gick det bra med huset och de som bor där. 
 
Lite roligare skyltning! Fantastiskt gott vin!! Går tyvärr inte att hitta på systemet eftersom det är 30 år gammalt. 
 
Men den här fantastiska champagnen finns på systemet. Den kan jag verkligen rekommendera. Dessutom bra pris på den 
 
Kom ihåg mössan nu när det börjar bli kallt!