Skyltsöndag och lite blandat

Häromdagen startade jag morgonen i stallet. Så här i influensatider var det ingen som kunde släppa ut hästarna så jag hjälpte gärna till. Mockade och pysslade i stallet. Kändes lite jobbigt, men mest mysigt. Saknar min häst men samtidigt är det också skönt att inte behöva lägga 2-3 timmar istallet varje dag. Sen blev det en promenad i skogen när jag ändå var där. Också mysigt. 
 
Samma dag hade jag också besök av Cissi från Nyköping. Vi käkade lunch på Gustafsvik och gick en promenad fram och tillbaka dit. Vi hoppade över alla godsaker på bilden. Jättemysigt att ses igen, det var ett tag sen. Cissi bloggar ju inte längre men är väldigt flitig på instagram och tar helt fantastiska bilder. 
 
Förra helgen var vi i Mariestad hos min mans mammas kusin och fru. Alltid lika underbart att komma dit. Man känner sig så välkommen.
 
Njöt av trädgården en stund efter resan innan vi gick in och umgicks, drack och åt gott. 
 
Idag hade vi familjemiddag hemma hos dottern och sen blev det tv-spelsturnering. 
 
 
Eftersom det är skyltsöndag hos BP idag så kommer lite skyltar: 
 
Åkte in till Eskilstuna på mammografi och normalt är det aldrig svårt med parkering där. Nu var gratisparkeringen full, fullt framför sjukan, fullt i parkeringshuset... Hittade till slut en plats i ett villaområde en bit därifrån. Tur att jag kom i god tid. 
 
Gäller att ha koll. Mycket ombyggnad runt alla sjukhus i regionen. 
 
På väg till mammografin passerar man skylten till cancercentrum. Jobbiga tankar som kommer då... 
 
 
Ni har väl laddat ner 112-appen! Häromdagen fick jag meddelande om en brand i närheten. Som tur var gick det bra med huset och de som bor där. 
 
Lite roligare skyltning! Fantastiskt gott vin!! Går tyvärr inte att hitta på systemet eftersom det är 30 år gammalt. 
 
Men den här fantastiska champagnen finns på systemet. Den kan jag verkligen rekommendera. Dessutom bra pris på den 
 
Kom ihåg mössan nu när det börjar bli kallt! 

Höstmys och skyltsöndag

Vilken fantastisk höstdag det varit idag! Rena rama sommarvärmen och strålande sol. Passade på att ta med de små barnbarnen ut i skogen en sväng. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är ju även BP:s skyltsöndag så här kommer några skyltar: 
 
Hämtad från nätet :) Ser ni de glada människorna? 
 
Sabotörer på kyrkogården.
 
Musikens Hus i Katrineholm skyltar med noter förstås. 
 
 
Springer ca 3 gånger i veckan men har så svårt att få upp tempot. Hela året har jag legat runt 6.15-6.30/km. Nu har det äntligen lossnat och går lite snabbare. Bara att kämpa på!! 
 
 
Den här tapeten hittade jag på nätet. Funderar på att sätta upp på en av väggarna i köket eftersom alla väggar är vita överallt. Vad tycker ni? Blir i så fall på väggen bredvid matgruppen och vi har ju gråa stolar. 
 
 

Höst, svamp och jobb

Sen sist har vi haft höststädardag i bostadsrättsföreningen. Vi har egentligen all skötsel genom Riksbyggen men det är ett bra sätt att träffas på, skapa gemenskap. Och få lite snyggare på köpet. 
Här tog vi bort alla maskrosor och då blev inte mycket kvar. Så nu är det planterat nytt gräs. Förhoppningsvis grönt och fint till våren! 
 
Bilden vill inte vända sig... Men vi grillade korv i regnet. Och det var flera som hade bakat godsaker till alla. 
 
Fattar inte varför bilderna inte vill vara åt rätt håll... Min man sprang halva Lidingöloppet i regnet medan vi städade i föreningen. Ja han sprang hela sitt lopp, men loppet som var 1,5 mil istället för 3 mil. Lite mer lagom. Hans mål var att klara det på 1,5 timmar och tiden blev 1 t 21 min så han var väldigt nöjd. Men backarna var jobbigare än vad han mindes. Inget för mig som hatar uppförsbackar. 
 
Eftersom jag missat ett antal av BP:s skyltsöndagar kommer ännu en skylt. Från gymmet. 
 
Bäst är ju denna! 
 
Har varit på en del nätverksträffar med andra företagare. Här i Gnesta. 
 
Och även i Trosa. Så vackert att ta en liten promenad längs ån. 
 
Och i lördags jobbade jag på Trosa Stadshotell. De har ett par skaldjurshelger varje höst och då hjälper jag dem att rekommendera viner till gästerna. Jätteroligt. 
 
Har hunnit med ett antal HLR-utbildningar också och denna bild la en kund ut på instagram efter en utbildning. 
 
Sen sist har det blivit en hel del turer i skogen. Det gäller ju atta ta vara på svampen :) En av turerna fick jag besök och sällskap av Anni. Jättetrevligt! 
 
 Som tur var gick vi inte vilse även om vi irrade runt lite grann. Och skrämde upp varandra av alla spår av älgar och vildsvin! Och som tur var hittades denna äldre man till slut. Han var borta i drygt ett dygn och vädret var ju inte det bästa. Han fortsatte gå i princip hela natten för att hålla värmen. Fick veta 14.20 att Missing People skulle samlas 14.30. Då hade jag ingen möjlighet att haka på och fick så dåligt samvete. En halvtimme senare var han hittad. Så skönt!!

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0