Helg i stan och tacksamhet

Åter måndag och dags för tacksamhetslistan för föregående vecka. Det får bli ett kombinerat inlägg med lite bilder från helgen, veckan och lite skyltar förstås!
 
Tacksam för en jobba-hemma-vecka med tid att komma ikapp och tid för annat än jobb. Den där stora tvätthögen är nästan borta och halva strykhögen också, så skönt!
 
Tacksam för att det gick bra att åka tåg med lilla Charles. Ja han skötte sig exemplariskt hela dagen, precis som han brukar! Hans mamma var uppe i Stockholm och provade bröllopsklänningar så då fick han åka med mormor på utflykt.
 
Tacksam för en trevlig lunchdate med Susanne på Kolonilotta! Tusen tack kära du!!
 
Tacksam att inget har hänt den andra ponnyn i stallet. Hon rymmer lite då och då när vi är ute och rider och kommer galopperande i skogen. Hon ser så lycklig ut när hon hittar oss och sen skrittar hon snällt bakom oss hela vägen tillbaka till stallet.
 
Tacksam för en härlig helg med min man i Stockholm!
Tid att strosa runt i Gamla Stan.
 
Hittade små mysiga butiker :)
 
Tacksam för det underbara vädret Stockholm bjöd på!
 
Vi fick båda våra favoritdrycker!
 
Oscarsteatern firade 110 år och firade med revy! En rolig och bra föreställning, härlig underhållning helt enkelt, men vi konstaterade att vi brukar skratta mer på den lokala revyn hemma.
 
En skylt som visar vilka som var med. Tyvärr var Sanna Nielsen sjuk men hennes ersättare Ellen Lindström var fantastiskt duktig.
 
Tacksam för en fantastiskt god middag på Agaton i Gamla Stan. Gott vin, fantastisk mat och det bästa sällskapet!
 
Ett vackert Stockholm!
 
En liten skylt/lapp som välkomnar oss på hotellet! Och lite god choklad! Sov fantastiskt bra, bättre än jag gjort på många månader trots att jag brukar sova dåligt borta. Njöt av en god hotell-frukost och en morgonpromenad i Stockholm.
 
Sedan var jag ganska tacksam att få komma hem till lugnet och ut i skogen med hästen. Det är alltid extra skönt efter att ha varit i stan :)
 
Också tacksam över min nya telefon och kameran i den. Enbart mobilbilder idag, så skönt att inte behöva släpa på kameran!