Redan tredje advent

Förra inlägget var första advent och nu är det redan tredje advent. Det har varit fullt upp med både familj, jobb och nöjen. 
 
Förra helgen åkte jag och min man upp till Stockholm för en långhelg på hotell. Vi bodde på Scandic Downtown Camper mitt i stan, torsdag till söndag. 
 
Besökte bla julmarknaden på Skansen. Planerade allt så vi skulle slippa trängas med folk. Och vi lyckades som ni ser! 
 
 
Det var rått och kallt men fanns sköna eldar att värma sig vid. Jag tog en varm gulaschsoppa till lunch. 
 
 
 
Vi passade även på att äta tidiga middagar när det var relativt tomt på restaurangerna. Denna kväll åt vi mexikanskt. Många skyltar i denna restaurang och det passar ju bra till skyltsöndagen hos BP
Vi gick även lite på stan direkt när det öppnade. Mer folk ute på gatorna än inne i butikerna då. 
 
Fler skyltar och dessa är från hotellet. 
 
 
Denna vecka har jag varit i Bonniershuset i Stockholm och hade sex utbildningar på tre dagar. Intensivt och roligt! Förutom trafiken!!! Det tog 1½-2 timmar enkel resa varje dag. Nästan 4 timmar om dagen i bilköer. Jag förstår inte de som sitter i dessa köer varje dag. 
 
Ännu en skylt. Igår blev Sverige åter igen världsmästare i innebandy. Underbart! Har tagit det lugnt i helgen och kollat på skidor, handboll och innebandy. 
 
Tobbe, killen längst till höger, är en gammal lagkompis till sonen. De spelade innebandy tillsammans och har vunnit SM-guld tillsammans som 14-åringar. 
 
När det gäller julen känns läget under kontroll. Köttbullar och crepes ligger klart i frysen. Julklapparna är handlade. Och lägenheten är pyntad, det gör jag till första advent. Vi har inte riktigt bestämt om vi ska ha gran i år, men det lutar åt att det blir en gran. Den köper vi nu i veckan i så fall. Ska göra lite julgodis men det kan man ju inte göra för tidigt för då är risken väldigt stor att det är slut innan jul! 
Ska också göra kaviarfrestelse men den gör jag alltid dagen innan julafton för den är inte god att frysa. Nu i veckan ska jag göra ostpastejerna. Och sen är det bara att slå in julklapparna och rimma lite. 
 
Avslutar med ännu en skylt, nämligen kyrkans adventskalender.