Adventshelg

Första advent! Nu är den här. Jag älskar advent, pyntar halva huset till första advent och njuter hela december av julstämningen.
Det var tur att jag tjuvstartade med att byta gardiner och sånt redan i veckan för i fredags när jag hade tänkt göra det mesta så lyckades jag skada foten och kunde knappt gå. Var ute och red och blev klämd mellan ett stort träd och 500 kg häst. Det kändes rejält kan jag lova. Gjorde faktiskt så ont så jag grät... Kommer ihåg när jag hamnade under min förra häst och fick en spricka i foten, kändes ungefär likadant. Som om hela ridstöveln var fylld av varmt blod... Men det var den ju inte. Men ont och svullet så det var bara att inta högläge och linda med isklamp. Lyckades i alla fall fixa lite middag till mig och en tjejkompis. Vi kom på att vi var ensamma båda två så då kunde vi ju lika gärna träffas och äta tillsammans. Drack lite gott bubbel också.
 
Lördagen kändes det bättre och det räckte att linda foten, sen kunde jag sätta fart. Gjorde crepes med svamp- och tonfiskfyllning samt hemgjorda köttbullar till den kommande brunchen.
 
Lite pyssel.
 
Fixade lunch till alla hungriga familjemedlemmar som kom hem. Sonen kom med tåg o buss från Uppsala. Mannen kom hem från Danmark och plockade upp dottern o hennes pojkvän i Linköping på väg hem. Bakade lite lussebullar. Äter inte saffran men de andra åt så gärna.
 
Innan middagen hade vi biljardturnering! Jättekul. Dottern vann.
 
Sov inte så mycket inatt eftersom mannen skjutsade iväg dottern och hennes kille till Arlanda kl 3 inatt. Vaknade när han gick upp, vaknade när han kom hem... och han stackars sov ju ännu mindre. Så nu avslutar vi helgen med lite fruktsallad och en tidig sänggång.