Let´s Dance

När barnen var yngre såg vi på Let´s Dance. Men det var oftast min man som kollade med dem, jag jobbade mycket helger. Och de var egentligen inte så intresserade av programmet utan skrattade hysteriskt åt att nästan alla i juryn hette likadant (i deras öron). Tony Irving, Dermot Clemenger och Maria Öhrman blev ju Tony Öööörving, Dööörmot Clemenger och Maria Ööööhrman. Stackars Ann Wilson platsade inte in i deras humor.
 
En av mina bästa vänner, hennes dotter jobbar på Let´s Dance för andra säsongen. Hon letar rekvisita, intervjuar deltagare mm. Eftersom de vill fylla alla publikplatser närmast kameran säljer de platserna om det är någon dansare som inte fyller upp sina platser med anhöriga/vänner. Så för en och en halv vecka sen fick min vän möjligheten att köpa fyra biljetter. Och även om jag inte har sett ett endaste avsnitt senaste åren så tänkte jag att det kan ju bli kul.
 
Vi var ute och käkade först, och vi blev åtta tjejer totalt från Gnesta. Det blev ytterligare fyra biljetter över men på lite sämre platser. Det var strålande väder och härlig stämning med åtta tjattrande tjejer.
 
Man fick bra fota när det inte var direktsändning. Så fort deras kameror sasttes på skulle alla mobiler vara borta.
 
Juryn, Dermot, Ann och Tony.
 
Dansarna övade in ett nummer.
 
Kristin som ger slängkyssar till juryn.
 
Och precis innan sändning kan man ju passa på att klia sig på näsan.
 
Som ni ser satt vi precis vid juryn.
 
De hade godis och Ann bjöd vänligt på sitt men Tony tyckte det var rättvist att han fick godis när vi fick vin! Vi kunde se i förväg vilken poäng de skulle ge.
 
Charlotte hade bla Ebba Andersson där i sin fan-club.
 
Och min kära vän var mer än nöjd här :)
 
Summa summarum var det en väldigt trevlig kväll. Kul att se hur det går till bakom kulisserna och kameran. Roligt att umgås med sina vänner. Extra roligt att det var ABBA-tema, så musiken var ju väldigt bra!