Länge sen nu...

Oj vad tiden flyger iväg. Väldigt länge sen nu så dags att uppdatera lite. 
 
Sonen och jag har varit på Skillebyholms Höstmarknad i Järna. Där träffade jag Kikifreese i år igen. Hon brukar ställa ut där. Vill ni se hennes produkter så kolla här
 
Det har också varit den där dagen som jag varje år stryker ur kalandern... 
 
Årsdagen av min systers död. Nu är det fyra år sen men minns det som igår... Här badar hon o jag i baljan 
 
Och även årsdagen av min svärmors död. Nio år sen hon dog nu. Så synd att hon inte får uppleva sina barnbarn bli vuxna och träffa sina barnbarnsbarn. Hon var sjukgymnast precis som min dotter och jag vet hur stolt hon skulle ha varit över henne. 
 
Varit i skogen en hel del. Både många ensamma svampturer och vissa gånger med barn och barnbarn. Här var det Olivers första möte med den stora bocken i skogen. Charles matar den med kottar. 
 
 
 
Den här veckan plockade jag lite extra svamp för att vi skulle få besök på lördagen. Hittade massa svart trumpetsvamp i måndags. Sen på tisdagen hittade jag mest höstkantareller och lite gula. Och på onsdagen hittade jag massa gula, som inte är med på bild. Det blev en hel tidning till full med svamp.
 
Vi fick nämligen besök från Canada och Skottland. Min systerson och hans kanadensiska fru bor ju i Skottland. Nu var de hemma och även hennes föräldrar kom på besök från Canada. Vi har träffat dem två gånger förut och de är så otroligt gästvänliga och trevliga. 
 
Min pappa fick en tröja av dem.
 
 
 
Idag rullade jag 120 köttbullar och frös in. Börjar förbereda för julen. Brukar börja i tid och nu är det extra viktigt. Vi ska till Lanzarote för att fira min pappas 80-årsdag i december. Skulle ha kommit hem 20:e men nu har de ändrat resan så helt plötsligt kommer vi hem sent på kvällen den 23:e, kvällen före julafton. Inte helt optimalt men det blir ju jul i alla fall. Allt löser sig.