Vilken sommar

Vilken fantastisk sommar vi har haft den senaste tiden. Rena rama medelhavsvärmen vilket passar bra nu när vi inte får resa utomlands. Framför allt kvällarna har ju varit helt magiska. Man vill aldrig gå in. 
 
Kan inte minnas när vi hade en så varm midsommar senast. Hörde på radion att det var 50 år sen så det är ju inte så konstigt att jag inte kommer ihåg. 
 
Vi firade midsommar hemma hos dottern och hennes familj. Eftersom vi kunde vara utomhus så kunde även mina föräldrar vara med och sitta borta på kanten. 
 
Vi gjorde en mini-midsommarstång som vi dansade runt. Eftersom den var så liten och tunn blev den vinglig så spände upp den med linor :) 
 
Björnen sover ville de sjunga många gånger och den minsta björnen höll på att somna på riktigt 💗
 
I normala fall hade jag beskurit den här bilden lite. Det är den enda redigeringen jag brukar göra med mina bilder. Men om ni kollar noga ser ni vem som fattas på bilden, lilla Charles. Det är han som har lånat min kamera och tagit bilden. Tycker han har lyckats helt strålande! 
 
Däremot kom han emot någon inställning så resten av bilderna från midsommar fick en väldigt konstig ton :) 
 
Som vanligt blir det många promenader. Försöker gå mellan 10-15 km per dag. Har blivit lite mindre när det har varit så varmt. Har gått upp vid kvart över 5 halv 6 för att hinna gå lite innan värsta hettan. 
 
Passerar många vackra vyer i närområdet där vi bor. 
 
Det har blivit många bad sista veckan. Här ett kvällsdopp med sonen på det stora kommunala badet, Klemmingsberg. Den här delen av stranden ligger lite på sidanav och här får båtar och hundar vara. 
 
Många bad med de små busungarna har det också blivit. 
 
Kvällsdopp vid Klövetbron, även denna kväll med sonen. 
 
Ett lite mysigt bad vid Nyckelsjön. Där får man nästan alltid vara själv. 
 
Långsjön. Vi är bortskämda som har så många fina bad i närheten. I stort sett alla på gång och cykelavstånd. Dessutom har vi ju ett stort kommunalt bad 5 minuter från vår lägenhet men där har jag inte badat ännu i år. Min man brukar ta ett dopp där efter att han har tränat på utegymmet. 
 
Nu har äntligen smultronen kommit och även blåbären börjar mogna. Kan det bli mer sommar än så! Kunde ha plockat dubbelt så mycket men min rygg har krånglat lite så vågade inte anstränga ryggen mer. Får åka tillbaka en annan dag. För ett par år sen plockade jag så mycket så jag gjorde smultron-sylt. Det var en höjdare. 
 
Jordgubbar har jag inte plockat men köpt desto mer. Nu har jag massor i frysen. Så gott! 
 
Väldigt gott att göra strawberry daiquiri! Min favoritdrink! 
 
Hoppas det är bra med er alla. Vi mår bara bra och jag måste erkänna att jag njöt imorse när det var betydligt svalare. Kunde äntligen springa igen!