Gott Nytt 2023

Det var länge sen nu. Även om jag mest har bloggen dom resedagbok brukar jag få till några fler inlägg. I våras reste vi en hel del och då blev det inlägg från Tyskland, Portugal och Sälen. Det var roligt att resa igen men för mig blev det för stressigt. Bara hem och packa upp, tvätta, packa igen. Har alltid mycket migrän men våren var hemsk. Svårt att njuta fullt ut av resorna när huvudet dunkar. Men det var ändå härligt att vara ute och uppleva saker igen. 

I slutet av maj, dagen före min födelsedag, hittade vi vår son medvetslös. Vi ringde ambulans förstås. Sen följde många tuffa veckor. Först blev han snabbt bättre. Men pga av flera olika misstag från vårdens sida blev han riktigt dålig, hamnade på intensiven och skjutsades från Nyköping till Eskilstuna. När det var som värst visste vi inte om han skulle överleva. Låg i respirator, nedsövd, de provade att väcka, sövde igen... Han hade lunginflammation och propp i lungan och en del andra problem. Han låg på sjukhuset hela sommaren och vi ställde in vår resa till England. Hade tänkt bila längs kusten i södra England. Men det finns ju kvar till något annat år.

 
För att få lite miljöombyte åkte vi i alla fall bort i två nätter när sonen var stabil. Vi åkte ner till Göta Kanal och just här är vi på Glasrikets vandrarhem. När min mamma fyllde 60 var vi där hela familjen och nu gick vi förbi och tog en fika. Kul att se platsen igen.
 
Vandrade några timmar längs kanalen.
 
Besökte Bergs Slussar.
 
Och även Vreta Klosterkyrka.
 
Mysig trädgård att vandra runt i där.
 
På hemmaplan var vi även vid Palstorps Hage där både vuxna och barn kan leka.
 
Dottern och hennes man har byggt pool i sommar så det har blivit några dopp där.
 
Hösten har mest bestått av jobb och att hjälpa sonen att återhämta sig. Det har varit ett tufft år. Mitt livs värsta år faktiskt. Detta år tillsammans med 2015 när mormmor och min syster dog samtidigt som sonen blev sjuk första gången.
Jag lämnar gärna detta år bakom mig och hoppas på ett bättre 2023. Livet består av med- och motgångar, sorg och glädje. Och det gäller att försöka hitta de små glädjestunderna även när det är jobbigt.
Önskar er alla ett Gott Nytt 2023!