Tillbaka!

Vilken sommar vi har haft, helt fantastiskt med all sol och värme! Jag har inte prioriterat att sitta vid datorn som ni har märkt. Men nu är det vardag och jobb igen och jag tänker att det är dags att skriva lite. Jag vill ju ha min blogg som lite av en dagbok som jag själv kan kika tillbaka på. Därför vill jag också ha med alla fina utflykter vi gjort under sommaren. Vi skulle egentligen ha bilat i Europa i 3 veckor. Vandrat en vecka i Kranjska Gora i Slovenien, sedan varit lite kulturella i Toscana i Italien och sedan vandrat Cinque Terre i Italien innan resan hade gått hemåt genom Europa igen. Nu satte ju corona stopp för våra planer, som för alla andra. Vi älskar ju att vara ute i skogen och naturen så det har blivit flera turer på sörmlandsleden och andra leder i vår närmiljö. 
 
En av alla turer gjordes tillsammans med Cissi, som bloggade förut men nu finns på Instagram som Canonturf. Vi brukar träffas då och då, käka lunch, fika eller gå en tur på sörmlandsleden. Den här dagen i juli blev det en tur på sörmlandsleden vid Gälkhyttedammen. 
 
Turen gick genom en del skog, mycket uppför och nerför. 
 
På ett par ställen var det spångar att gå på.
 
Mestadels gick leden längs med flera olika sjöar/dammar. Så sagolikt vackert och fridfullt. 
 
 
 
Molnen blev tätare och tätare och sen kom även regnet. 
 
Vi var så våta så vi ville inte stanna och äta vår matsäck förrän vi gått klart rundan. Då hittade vi denna fina brygga som vi lånade. 
 
Här kunde vi tanka lite ny energi efter vandringen. Leden var bara 6 km, men vi gick några små extrasträckor för att titta på de fina rastplatserna och så var det dom sagt mycket upp och ner så det kändes som om det var längre. 
 
Och även om man gör av med energi när man går, så tankar man också ny energi bara av att vara ute i naturen. Att se allt fint runt omkring en och bara vara, inga måsten, ingen stress. Det ger verkligen energi!