Tacksamhet

Redan torsdag. Hann inte med att få till tacksamhetsinlägget i måndags men vet att Eva tycker det är helt ok att haka på när som helst under veckan :) Finns mycket att vara tacksam över.
 
Har varit på två riktigt bra föreläsningar på sista tiden. En i förra veckan av Kaj Pollak. Det visade sig att han fyllde 80 år just den dagen han höll föreläsningen i Kulturhuset i Järna.
 
Jag fyllde år samma dag som Kaj Pollak och är tacksam för mysig middag med familjen då och fina presenter.
 
Tacksam för detta underbara väder! Rena Medelhavsvärmen, så sköna kvällar framför allt. Dagarna är för heta för mig så då kan jag gärna sitta inne och jobba. Ska jag vara utomhus i solen behöver jag ligga vid vattnet så jag kan svalka mig i sjön/havet. Och det är precis vad jag ska göra nästa vecka. Sonen och jag åker till Zakynthos imorgon. Tacksam att vi har möjlighet att komma iväg och kunde boka med kort varsel.
 
 
Vetekuddar i frysen, så himla skönt att lägga en kall vetekudde i sängen innan man kryper ner. Eller att ha en i soffan på kvällen.
 
Beckolja, bästa myggmedlet!  Glömmer man har hästen flera hundra myggor under magen, man får ta armen och liksom dra bort ett tjockt lager...
 
Vänner! Alltid lika viktiga och bra!
 
Nya glasögon.
 
80-talsfestival på Zinkensdamm. Detta gäng och många andra hade även klätt ut sig. De som spelade var bla: Noice, Micke Syd från Gyllene Tider. Tommy Ekman från Style, Lili och Sussie, Anki Bagger, Sussie Trapper, Mats Ronander, Annelie Rydé, Lustans Lakejer, Slade, Nik Kershew, Tone Norum. Vissa var bättre och vissa var mindre bra.
 
Aperol Spritz, nya favoritdrinken. Läskande och svalkande i hettan. Gott med en drink som inte är söt utan lite bitter.
 
Tacksamhetslistan ska ju spegla den föregående veckan. Men mest av allt är jag tacksam för något som hände i måndags denna vecka. Då föddes barnbarn nummer två och allt gick bra! En liten kille. Det var ett planerat kejsarsnitt och igår kom de hem så vi fick se underverket. Välkommen till världen och familjen!
 
Lilla Charles har blivit storebror!