Ganska slut nu

Egentligen är ju klockan bara nio, gamla tiden alltså, men det börjar bli dags att krypa ner i sängen. Vaknade halv 4 natten till igår och fyra inatt. Dessutom har det varit fullt upp hela helgen.
Har bytt stall till hästen. Min man hjälpte mig köra över alla prylar i fredags. Lånade en transport för att få med rockarden, bommar etc. Sen på fredagskvällen satt jag i tvättstugan o smörjde sadel o träns.
På lördagen red jag en lång härlig tur i det underbara vårvädret till det nya stallet. Tog exakt två timmar. Och eftersom vi passerade det stallet hon bodde i under åtta år så blev hon gladare ju närmare vi kom, full fart. Men sen när vi vek av åt andra hållet o fortsatte genom skogen blev hon lite konfunderad. Tyckte lite synd om henne då. Men efter att ha bekantat sig inne i stallet en stund släppte vi ut henne o hennes nya kompisar i hagen och först blev det en himla fart. Hästar ska alltid göra upp om vem som bestämmer. Bara efter en stund gick de o betade tillsammans. Idag när jag kom till stallet kom hon inte ens när jag ropade på henne, stannade hos de nya kompisarna i hagen. Verklligen ett tecken på att hon trivs i nya stallet :) Ett litet stall med bara tre boxplatser och massa höns som spatserar omkring överallt.
Igår kväll var vi hos goda vänner och käkade gott och umgicks. Mysigt o trevligt!
Idag har vi varit och mockat ur boxen i gamla stallet och tagit hem de sista prylarna. Jag har skurat allt o mannen fixade i trädgården. Cyklarna som pumpades upp inför vårens turer blev bra torkställningar åt mina hästprylar :)
 
 
 
 
 
Alla bilder tagna med mobilen, så inte världens bästa kvalitet.