Tacksam

Några dagar in på veckan sammanfattar jag förra veckans små ljusglimtar. Världen och vi mår bra av tacksamhet! Läste igår att fastlagsdagen betyder ju att man ska fasta fram till påskdagen. Men att man kan byta ut maten mot något annat man avstår under den perioden. Tex att inte se på TV, inte använda facebook etc mellan fastlagsdagen och påskdagen. För att stanna upp och tänka lite på vad som betyder något här i livet. En klok idé!  
 
Tacksam för en jätterolig julklapp! Escape stories på Vasagatan i Stockholm. Man går in i en cell och ska lösa någon form av mordgåta eller liknande. Man använder i stort sett bara hjärnan, inga fysiska aktiviteter. Man får flytta på lite möbler. Riktigt roligt! Fick detta av dottern och hennes man och vi gjorde det tillsammans med dem. Bilden är lånad från deras hemsida då man inte fick fota där inne. 
 
Tacksam för härlig skidåkning! Här stannade vi på vägen hem för att få lite omväxling från skidstadion i Falun. Hittade dessa spår strax utanför Garpenberg. Inte jättebra spår men desto härligare natur. 
 
Tacksam för suveräna spår i Falun. Så bra spår så man står stadigt i nerförsbackarna. Gjorde bara en vurpa på hela helgen... 
 
Tacksam för en helg på hotell med allt vad det innebär.Som tex after ski på hotellrummet. Dock otroligt dålig service i restaurangen. Men när vi sa till om det i receptionen bad de oss maila vlket vi gjorde. Och idag ringde hotellchefen och bad om ursäkt och kompenserade både oss och vårt sällskap med varsin ny hotellövernattning på valfritt scandic. Så det var verkligen bra service! 
Tacksam för trevligt sällskap. Vänner till oss var med men de åkte slalom i Romme så sågs vi till frukost och middag. 
 
Tacksam för champagne på halvflaska. Precis lagom stort. Denna hittade jag hos Vinkompassen för bara 119 kr/flaska och om man köpte 3 så kom de i en fin kartong. Den var helt ok i smak, lite nötig och relativt fyllig. Annars är André Clouet min favorit, speciellt deras Silver-version.