Vårkänslor och 6-årskalas

Imorgon fyller lilla Charles 6 år. Eller egentligen fyller han den 29 februari eftersom det var skottdagen när han föddes. Det kändes som igår när han var en liten baby och nu ska han börja förskoleklass till hösten. Jösses vad tiden går. Fast jag sa till honom igår att oavsett hur gammal han är så är han alltid mormors gullunge. 
 
 
Det var lite svårt att slå in vårt paket så det blev en filt med rosett. 
 
Vad kan det vara???
 
En ny cykel! Visst är den cool!?
 
Måste ju provas direkt.
 
Nöjda och glada barn :) 
 
Idag fick han prova cykeln på riktigt. 
 
Härligt nu när vårtecken börjar dyka upp här och var! 
 
 
Hittade en fasan på promenaden. Vet inte om det är något vårtecken?? 
 
 
1 BP:

skriven

Tänk att jag minns när Charles föddes. >Det gäller ju Oliver också! Tiden går fort när man har roligt, så är det bara. Vilken toppen present till Charles! Gissar att lillebror inte gick lottlös han heller;-)

Visst finns det ett antal vårtecken att beskåda - på bloggar åtminstone. Här är ju innergården under ombyggnad, så jag har inte kollat om det finns några vårtecken därute.

2 Paula:

skriven

Vårtecken! *Skulle vara att det fryser på om nätterna och är dagsmeja på dagarna. Livsfarligt på alla vägar i byn. Ja att barnbarnen växer är ett ålderstecken....för oss i tidigare generationer om inte annat. Grabben blev nog väldigt glad över den fina presenten!
Kram

3 Herr Nilssons Fru:

skriven

De var en söt liten 6 åring. Förstår han är din gullunge.
Who de var ingen dålig present, kan nästa föreställa mig hur glad han blev över den.
Kul att hitta hit igen – de var ett tag sedan, jag gjorde ett långt blogg uppehåll men på något vis drar bloggen en alltid tillbaka 😊
Härligt med vårtecken, Fasan ja kanske är det ett vårtecken för de ser man väl aldrig på vintern. Vi brukar ha en här på ängen som tror han äger vägen och går mitt i, nu är de så lite trafik här men ändå.
Kramiz

4 Ditte:

skriven

Tänk så fort tiden och åren gott. Tänk hela sex år. Stort! Önskar Charlie en jättefin dag och förstår att han blev jätteglad för sin nya cykel. Så fin.
Och visst är det fint nu också med våren i antågande.
Fina bilder!

5 Ditte:

skriven

PS! Så fint paket ni hade ordnat! Tack för den idén.

6 Anni:

skriven

Redan sex år, jisses! Vilken speciell dag det är att födas på, skottdagen. Charlie ser riktigt lycklig ut över presenten, så mysigt <3

Kommentera här: