Midsommar 2021

Denna midsommar innehöll det mesta som en midsommar brukar; sol, regn, god mat och dryck, jordgubbar, midsommarstång och dans runt den, familj, vänner.  
 
Dagen innan midsommar åkte jag på självplock för att få färska fina jordgubbar till midsommar. Känns så tråkigt när man köper en liter och får slänga en tredjedel som är mosiga. Plockade ca 10 liter. 
 
Dagen innan plockade jag också massa midsommarblommor som vi tog med till dottern. 
 
Vi gjorde en lagom liten midsommarsstång :) 
 
Mina föräldrar.
 
Hela familjen! 
 
Pappa kan gå små sträckor utan rullator nu efter operationen. Så roligt!! 
 
På kvällen var vi och ett annat par hemma hos ett par vänner. Lugnt och mysigt. Grillade och satt och snackade. Länge sen vi sågs alla sex tillsammans. 
1 Ditte:

skriven

Vilken trevlig midsommar ni fick och med en god och bra blandning. Roligt att ni kunde ses alla tillsammans.
Barnbarnen är så fina och de ser så glada ut. Och en härlig midsommarstång.
Önskar dig fortsatt fina dagar.
Kram

2 BP:

skriven

En typisk svensk Midsommar med andra ord - gummistövlar på hos Charles och Oliver - hahaha:-) Älskar den söta lilla midsommarstången och bilden du tog med killarna. såååå stora de har blivit. Tiden bara rusar tycker jag.
Skoj även att se din pappa! Han verkar ju vara hur pigg som helst. Gissar att han genomgick en höftoperation. Underbart att kunna röra på sig igen. Det är livskvalitet!

3 Anni:

skriven

Du måste ju vara världens bästa mormor/mamma/dotter som fixar tio liter jordgubbar och en så redig blomsterkvast till midsommar!
Härligt att se bilden på hela familjen <3

4 Åke:

skriven

Härliga bilder från erat firande. I midsommar plockade jag fram den gamla konstruktionen av midsommarstången och vi gick på promenad före och klädde den så vackert. Nu fick jag ett fint tips från din stång det där med bandet. Det ska jag ta med mig, tack. En fortsatt trevlig sommar till dig.

Kommentera här: