God Jul

Sista dagen på Lanzarote. Vi har haft en fantastisk vecka förutom alla sjukdomar. Både jag och hela dotterns familj var förkylda när vi åkte ner. Blev totalt lock för ena örat under flygresan och någon dag efteråt. Och sen fick jag så ont i andra örat så jag satt upp en hel natt. Framåt morgonen sov jag ett par timmar och när jag vaknade hade det värkt hål på trumhinnan. Nu har även dottern fått öroninflammation och båda mina föräldrar är kronförkylda. Ser inte fram emot flygresan hem. 
 
Anledningen till resan var pappas 80-årsdag. När de flyttade vår resa från 13:e till 16:e blev födelsedagen resdagen. Vi blev försenade. Fick fel rum. Men till slut löste sig allt och vi kunde äta födelsedagsmiddag. 
 
Havet var ganska kallt så det blev mer poolhäng. 
 
Charles och Oliver stortrivdes i poolen. Men det blev även promenader, beachvolley, fotboll, tennis, boule och andra spel. 
 
Nästan varje morgon promenerade vi medan solen gick upp. 
 
Goda drinkar och god mat. 
 
Vi hyrde även bil en dag och åkte upp i bergen. 
 
Kargt vulkanlandskap. 
 
Julstjärnorna här växer som stora buskar. 
 
Om 2 timmar går bussen mot flygplatsen. Vi landar sent och är i bästa fall hemma runt 1 i natt. Hemma är julmaten klar, paketen inslagna och rimmade till, bordet dukat. Ska bara åka till affären och hämta lite julskinka på julaftons morgon. Har beställt färdigskivad i år. Ibland får det bli som det blir. 
Önskar er alla en riktigt God Jul! 


Kommentarer
BP

Låter som en resa med ett antal förhinder om man säger så. Hoppas ni klarade hemresan utan flera missöden, speciellt du och dottern som har besvär med öronen. Osis med förkylning när man flyger.

Men roligt att läsa att du ändå var nöjd med veckan på Lanzarote. Jättefina bilder du har tagit. Bara att se en blå himmel piggar ju upp.

Med tanke på när ni kommer hem så var du smart nog att förbereda all mat innan. Hoppas ni kan vila upp er innan ni sätter igång med julfirandet.

Önskar dig och din familj också en riktigt God Jul!

2019-12-23 @ 21:40:08
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Paula

Men fy så trist med alla förkylningar under semestern, sånt vill man verkligen slippa! Har man en förkylning så slår det direkt på trumhinnorna när man flyger. Jag har fortfarande problem eftersom mina trumhinnor blivit punkterade som barn oändligt antal gånger. Hoppas ni kryade på er när ni fick landa hemma i Sverige och att julaftonen inte bara var sjukstuga. Kram

2019-12-25 @ 23:28:10
URL: http://paulaz.se
Susjos

Hm, en resa med lite förhidner ser jag. Hoppas resan hem gick bra! Vad tyckte du om Lanzarote? Var där med jobbet en vecka för 30 år sedan, och det karga landskapet minns jag. Hoppas att vädret var okey!
Och hoppas ni är friska nu och har en bra julhelg!
Grattis till din pappa i efterskott!
Kram!

2019-12-26 @ 20:12:46
URL: http://www.susjos.blogspot.com
Anni

Stackars er alla, vilket elände när det ska vara kul och trevligt firande. Hoppas att jubilaren mådde bra och är nöjd med resan och att ni andra samlat krafter och piggnat till lite här hemma nu. Jul blir det ju ändå, men den kan bli annorlunda. Ni lär i alla fall minnas denna i flera år framöver!
Dessutom verkar ni haft tur med vädret ...
Kram på dig <3

2019-12-28 @ 12:49:45
URL: http://vardagsnjutning.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0