Håll tummarna!

Både denna vecka och förra veckan har jag varit iväg på jobb till Ica Maxi i Nyköping. De var faktiskt min allra första kund när jag startade mitt företag och jag har fått komma tillbaka varje år sen dess. Alltid roligt att vara ute hos kunder! 
 
På fars dag bjöd barnen på frukost på Södertuna Slott. Mycket gott att välja på. 
 
 
Gick en liten promenad i slottsparken sen. 
 
Och senare samma dag hade vi min mans syster med familj på middag. Då lekte vi lite lekar innan maten. Bl.a. byggde vi korthus. Försök att bygga så högt och långt ni kan på två minuter. Bra mycket svårare när man blir stressad...
 
Har fortsatt med förberedelserna inför julen. Nu är köttbullarna klara! Och några julklappar är köpta. Vi hade först tänkt vara bara familjen hemma hos dottern. Men nu blir det jul hemma hos oss med hela min familj. Sista julen i huset. 
 
Nu har vårt hus kommit ut till försäljning. Både hos Fastighetsbyrån och på Hemnet. Blir väldigt spännande... Vi är inte helt nöjda med bilderna. När Mariia stylade ville hon att det skulle fotas från vissa vinklar men fotografen menade att han måste fota som mäklaren har bestämt, tex att alltid fönstren ska var med. Memn det blir nog bra. Nu blir det lite mer städning innan visningen nästa helg. Annars kan vi bara hålla tummarna! 
1 BP:

skriven

Såååå stor Charles har blivit! En härlig bild på dig, din man och den lilla herren på promenad.
Sååå skönt att se att sonen verkar vara helt återställd. Han ser i alla fall frisk och glad ut. Helt underbart!!!

Ert hus är ju helt fantastiskt och så fint inredd. Dessutom är försäljningspriset otroligt lågt - ja, med 08-ögon sett alltså. Hade villan funnits i Danderyd/Djursholm hade ni fått det fyrdubbla. Håller tummarna att visningarna är framgångsrika och att det blir budgivning;-)

Svar: Hos dig som valt bort reklam hos blogg.se har jag sällan problem. Ibland går det inte att kommentera. Så jag har lärt mig att alltid kopiera min kommentar först för att slippa skriva om allt;-)

2 Marina:

skriven

Härlig och mysig fars dags-middag! Spännande med huset, jag känner precis det där "lilla pirret" när man hittar sitt hus på hemnet. Håller tummarna!

3 Ama de casa:

skriven

Oj vad fint! Och stooort! :-) Gillar verkligen tvättstugan - coolt med dom röda prickarna på väggen :-)

Håller tummarna! Det är verkligen spännande när det väl ska ske...

4 Anni:

skriven

Tycker det är lite kul att Beate tror att ditt hår växer som ogräs ;-) Och ung blev du i ett huj dessutom. :-D
Så mycket gott ni äter (för du höll väl inte igen den här gången också?) och bilden på familjen runt bordet - ja det vet du att den gör mig så glad! Innerligt glad!
Köttbullarna blir jag däremot bara trött av, här gör vi istället praliner i den mängden. Behöver ju inte fundera på vilket som är nyttigast ...

Tack för dina gulliga ord <3 <3 <3

5 Annette:

skriven

Så stort och fint ni bor, med härlig utsikt. Hoppas att det blir rejäl budgivning efter visningen :) Jag tycker att bilderna var väldigt fina.

Fin bild på er familj! Härligt att ni träffas och firar det som finns att fira, det gör vi också. Nu i höst och vinter avlöser födelsedagarna varandra och sedan blir det julfirande två gånger, sämre kan man ha det :) Kul att se att du också är igång med julförberedelserna! Jag har bara en julklapp kvar, en som strular litet, men som är på gång i alla fall, sedan är julklappsinköpen klara till nitton personer. I morgon tror jag att det är dags för lussekattsbakning :) Ha det fint!

6 Susjos:

skriven

Mysigt med familjen! ♥ Är nyfiken på Södertuna, vet att maken med syskon varit där och övernattat, han rekommenderar det, så vi borde boka in oss!
Hjälp, nu fick ajg lite panik, har du redan börjat med julmaten,och julklapparna?! Smart, helt klart!!!
Apropå mitt extrajobb...funderar på att gå ner i tid eller sluta helt på mitt ordinarie jobb, men jag vet inte....mycket att tänka på, vi får se hur det blir!
Kram! och lycka till med husförsäljningen, minns ju hur det var!!!

7 Eva Trillian:

skriven

Säger som de andra :) Fint och stort har ni bott (bor ni)! Det är inte lätt att rensa ner ett så stort hus till ett ganska mycket mindre, jag vet, så allt tålamod och goda tankar till er när ni rensar och packar :) verkligen!
Jul! EN mysig tid :) och köttbullarna redan klara? Imponerande! Jag har precis börjat fatta att det är november ;)

8 Anne-Mari:

skriven

Koseleg innlegg.
Lukke til med hussalget !
helsing Anne-Mari

9 Gärdsmygen:

skriven

Lycka till med husförsäljningen! Tycker bilderna är bra!

10 milla:

skriven

Spännande med hsförsäljningen.
Ha det gott
Kram Milla

Kommentera här: