Tacksamhet

Efter ännu ett litet uppehåll är det dags för ett inlägg igen. Förstår inte hur ni andra hinner med att blogga?? För mig finns inte tiden. Men det blir kanske bättre när hösten och mörkret kommer.
 
Måndag idag och dags att sammanfatta veckans höjdpunkter. Ja det får väl bli de två senaste veckornas höjdpunkter.
 
Vänner
Familj
Sköna sommarkvällar
Vår altan
Egenodlad gurka
Egenodlad potatis
Grilla till middag
Simning och friidrott
Fotbolls-EM för damer
Mycket mindre migrän än vanligt!!
Flygresa utan förseningar eller problem
Lunch på SAS-loungen
Fri rooming i Europa
Instagram där man kan följa vänner när man inte hinner in på bloggar
Tacksam att komma hem helskinnad
Egen säng och kudde
 
Härliga klippor i Sliema på Malta.
 
Tacksam för alla badstegar överallt så man enkelt kunde ta sig i och upp ur havet. För man var tvungen att bada hela tiden!
 
Tacksam för att fått uppleva Valletta, en riktigt mysig stad med massa fina byggnader och smala gränder.
 
Tacksam att ha fått se de maltesiska båtarna som jag sett så många gånger på Anitas blogg. Ännu mer tacksam för att ha träffat Anita igen! Tacksam för drink och middag hemma på deras terrass! Tacksam för mysig promenad tillsammans, massa prat och en god drink! Jätteroligt att ses igen :)
 
Tacksam för trevligt sällskap och mer goda drinkar!
 
Tacksam för en heldag med mina fina vänner! Även om lunchen inte riktigt blev som vi tänkt oss... När vi åkte därifrån upptäckte vi 200 meter därifrån, stället som Anni hade rekommenderat. Vi blev så glada när vi såg ett matställe så vi glömde kolla vad det hette och vi har ätit på bättre ställen...
 
Tacksam att ha varit på glaskurs hos Anni
 
Vi fick lära oss att skära i glaset.
 
Så här kan det se ut innan det ska in i glasugnen. Hur det ser utefteråt är en annan sak :) Dröjer lite innan vi får våra grejor och får se resultatet.
 
Först vågade vi knappt röra glaset och sen ville vi aldrig sluta :) För er som vill ha en rolig aktivitet tillsammans kan jag verkligen rekommendera detta.
 
Anni hade fixat helt underbart gott fika! Tack  för det! Hade kunnat äta mycket mer och Anni tyckte vi lämnade kvar mycket till henne. Men ska ju komma i nya klänningen på bröllopet om två veckor...
 
Och jag hade med mig bubbel. Ett måste när man firar en 50-åring!
 
Tacksam att få se Annis fantastiska trädgård trots regnet. Där hade jag kunnat vandra omkring mycket längre...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 Anni:

skriven

Det var så mysigt att ha er här! Nu har jag lagt alla era alster i ugnen och det finns ett litet hörn kvar för mig att fylla.

Vad härligt det såg ut på Malta! Soligt och skönt. Vackert. Så kul att du fick träffa Anita igen <3

Kram!

2 Paula:

skriven

Men så glad jag blir över det här inlägget. Girlpower! Ibland önskar jag att jag blivit född trettio år senare, på åttiotalet, men egentligen, whats the difference. Vi var coola också, och jag kämpade för tjejerna. Fast det känns ändå som att det gått framåt något o att man inte behöver försvara sin ståndpunkt lika mycket. Så kul ni hade på Malta, o jag har också besökt Malta Anita många gånger på bloggen. Ha en skön fortsättning på augusti, sommaren är inte slut ännu

3 Eva Trillian:

skriven

Du kanske inte hinner blogga ofta just nu :) men är du väl gör det så är det fyllt till bredden med trevligheter!
Anita på Malta, Annie, bubbel ... och listan. Lägger märke till det egenodlade :) får ni plats med lite sådant även på nya stället sedan?
Önskar dig en fin vecka. Vi bloggar när vi hinner!

4 Bp:

skriven

Vilket härligt inlägg dom innehåller allt o h lite därtill!
Så kul att du fi k träffa Anita igen på hennes hemmaplan. Roligt med glaskonst hos Anni också! Vilken härlig semester med andra ord:-)

5 Maria:

skriven

Inte gör det så mycket att man inte hinner med att blogga, då har man ju så mycket mer att skriva om när man väl har tid :)
Glaskonst måste vara roligt att lära sig, det är ju så vackert tycker jag.

6 Milla:

skriven

Jag hinner inte blogga lika mycket som jag skulle vilja, men var gör det. Det blir när det blir
Fina bilder
Ha det gott
Kram Milla

7 Annette:

skriven

Så många roliga saker du gjort den senaste tiden :) Jag blev litet fundersam när du skrev att du var tacksam att komma helskinnad hem. Det låter som flygoväder, för med din resvana gissar jag att det inte är flygrädsla i alla fall? Ha det fint!

8 Carina:

skriven

Jag har också haft ett blogguppehåll under sommaren. Det finns som ingen tid eller vilja att sätta sig ner vid datorn men desto roligare att komma tillbaka.

Kommentera här: