Packad o klar

Nu börjar semestern på allvar. Väskan är packad och imorgon bitti bär det av mot Kanada! Ska bli väldigt spännande att se ett nytt land. Eller rättare sagt en liten del av det. Kanada är ju helt enormt stort. Vi kommer hålla oss kring Calgary, ta en hyrbil och åka upp i bergen. Så först på att-göra-listan när vi kommer fram blir till att köpa björn-spray och björn-bjällror, det måste man ha när man ska ut och vandra där. Vi har även en visselpipa med oss för att skrämma bort björnarna.
Eftersom sonen bor hemma just för tillfället så är ju hus- och kattvakt fixat automatiskt, jätteskönt. Och två snälla vänner tar hand om hästen.
Hoppas på bra wifi i Kanada så att ni kan få se lite bilder under resans gång. Ha det bra!!
 
En som försökte gömma sig i resväskan :)
1 BP:

skriven

WOW! Vilken resa ni kommer att göra! Ifjol vandrade ni ju i Österrrike. Å där fanns ju inga björnar, bara Edelweiss som du hittade:-)
Ha en helt underbar semester! Å japp, jag hoppas verkligen att ni har wifi där, för irl bilder från Calgary med omnejd vill jag verkligen se!

Sköt om dig och jag hoppas att ni slipper möten med björnar, men en och annan ishockeyspelare får du gärna möta;-)

Kram och NJUT!

2 kolonilotta :

skriven

Jag är övertygad om att ni kommer ha en fantastisk resa. Ska bli riktigt roligt att se bilder därifrån sen. Kanada är ett land som inte alltför många besöker. Därför ska det bli extra roligt att höra vad ni tyckte sen. Men se nu till att föra liv ordentligt så ni inte blir överraskade av någon björn.
Sköt om er!
Kramar i massor.

3 Helen:

skriven

Vilken spännande resa ni ska på! Det låter fantastiskt och väldigt intressant. Lite skrämmande med björnar dock men du får säkert med en hel drös med fina bilder från resan som det ska bli roligt att få se.

4 FREEDOMtravel:

skriven

Men åh vad spännande!!!!! Vi är så sugna på den vilda naturen i Kanada! Vi har varit i Halifax vid kusten, men det är ju annorlunda. Kommer följa din resa med stort intresse!

5 cissi:

skriven

Vilket härligt sätt att börja semestern på! Hoppas ni får en riktigt bra resa!!
Stor kram!

6 Eva Trillian:

skriven

Nu hoppas jag verkligen också att ni har Wifi där :) Vill så innerligt gärna ser lite från era strapatser under resans gång :)
Önskar er en fantastiskt vandring och semester!

7 Anne-Mari:

skriven

God tur til Kanada.
Der har eg vore for mange år sidan, også i
Calgary. Det er ikkje langt til de store fjella derifrå. Kanskje fær du innom Banf, eller Lake Louise.
Håpe du får fint ver og hyggeleg opphold.
Helsing Anne-Mari

8 Biggeros:

skriven

Önskar dig en jätte trevlig resa till Kanada 🤗🤗När vi bodde där så var vi ofta ute och haka. Vi hade alltid stenar i handen och var högljudda när vi gick i skogen. Jag har även björnskräck÷(Det gick bra iallafall. Älskar Kanada och dess natur. Kram😘😘

Kommentera här: