Lite livstecken

Blir ju inte så mycket bloggande nu men tänkte i alla fall lämna lite livstecken ifrån mig. Sonen mår fortfarande väldigt dåligt men för hans skull fortsätter vi att vårda honom hemma. Två gånnger denna vecka har sköterskor och läkare varit på hembesök. Fantastiskt att det fungerar! Idag börjar han med en ny medicin, så får vi se hur det fungerar.
Jag har slutat jobba helt, min man ställer in hälften av sina resor/besök. All tid läggs på sonen samtidigt som vi turas om att komma ut och få frisk luft, träffa lite vänner mm. Sånt måste vi ta tid till för att orka.
 
Så en dag följde dottern och Charles med ut till stallet. 9 månader och första ridturen. Det ska börjas i tid!
 
Minishettisen Punch tyckte det var väldigt spännande!
 
Frågan är hur roligt Charles tyckte det var?? Hans pappa blir ju bara jätteglad om han inte gillar hästar utan vill spela fotboll!

Hunnit med en julkonsert ihop med en väninna. Väldigt vackert och fint men känslomässigt jobbigt eftersom det var första gången i just den kyrkan sedan min systers begravning.
 
Lägga pussel är bra terapi. Lånade detta av en vän. Visste innan att det fattades en bit. Kan ni se var??
 
Sonen har alltid älskat kladdkaka. Nu var det första gången jag bakade det sedan den nya ugnen. Blev kanske lite väl kladdig... men väldigt god!
 
Ridturer i solskenet är balsam för själen!
 
En snölykta har vi gjort och nu har den hunnit rasa!
 
Bakat pepperkakor har vi också gjort.
 
Så mellan allt vårdande, gråtande, oron mm försöker vi leva på så gott vi kan. Inte lätt men nödvändigt. Den här julen blir inte som andra jular, men det känns precis som det kvittar. Det kommer nya jular. Det enda som betyder något är att sonen blir frisk!
Hoppas ni andra har det bra och inte stressar ihjäl er inför julen! Kram
 
1 cissi:

skriven

Vad skönt att få ett livstecken! Jag tänker mycket på dej och undrar hur du har det!
Tråkigt att läsa att sonen fortfarande inte mår bättre. Jag hoppas med hela mitt hjärta att den nya medicinen kommer att hjälpa honom.
Härligt att se Charles, barn ger hopp om framtiden och en väldig massa glädje.
Sänder dej en stor och varm styrkekram.

2 BP:

skriven

Tack för ditt fina livstecken! Tänker också ofta på dig och undrar om/hur du/ni orkar. Men det gör ni! Ni är starka båda två! Hoppas innerligt att den nya medicinen hjälper sonen.

Sedan skrattade jag gott åt Charles. Vad den sötingen tycker om hästen är solklar. Å då de flesta som börjar rida är tjejer så utgår jag iskallt ifrån att han följer i pappans fotspår. Eller det går ju bra med både och också;-)

Nu har jag tittat på pusslet ett antal gånger, men nej jag hittar inte biten som saknas.

Snölyktan är ju helt fantastisk. Gillar inte snö, men sådana skapelser älskar jag!

Å att du till och med hann med kladdkaka OCH pepparkaksbak är helt fantastiskt!

Nu håller jag tummar och tår för sonen och att han blir frisk!!! Varm och hård styrkekram!

PS. Hur gick det med neurologen som du skrev att ni skulle ta kontakt med? DS.

3 Anita Malta:

skriven

Skönt med ett livstecken Mia, tänker faktiskt på dig nästan varje dag och undrar hur ni har det och hur det gått. Att ni fortfarande har det så jobbigt känns inte bra alls men ni kämpar vidare och skönt att veta att ni iallafall försöker finna stunder för att skingra tankarna och koppla av men förstår att det är svårt, att tankarna ändå allt som oftast är hos sonen. Har ännu inte riktigt förstått vad som är det egentliga felet men att det är psyket som "spökar" och det är som vi vet inte det lättaste att handskas med.
Du har lagt upp väldigt fina bilder och den där pusselbiten som saknas kan jag inte hitta men jag tycker väldigt mycket om motivet.
Nu hoppas jag att det vänder och att sonen snart mår bättre och förstår av kommentarerna här att han ska få en ny medicin. Håller mina tummar och skickar i mina tankar en värmande styrkekram. Sköt om dig Mia, det kommer att bli bra.

4 FREEDOMtravel:

skriven

Skönt med ett livstecken! Det låter verkligen tufft! Man påminns ibland om vad som är viktigt i livet och hur skört allting är. Skönt att ni får bra hjälp! Hoppas att nya medicinen fungerar som önskat! Varma styrkekramar!

5 Violen på Brandholmen:

skriven

Visste inget om din sons sjukdom och har undrat var du håller hus. Nu förstår jag och kan inte trösta på annat vis än att skicka en styrkekram till dig! Hoppas innerligt att den nya medicinen hjälper honom med tillfrisknandet!

6 Eva Trillian:

skriven

Tankarna har hunnit gå till er många gånger - önskar du kunde känna det!
Hoppas innerligt att nya medicinen hjälper så att ni alla kan få vila och stärkt hopp!
Varm kram

7 Marina:

skriven

Hoppas innerligt att den nya medicinen verkar så det vänder snart. Och som du säger, julen kommer oavsett, och den kommer varje år! Förstår om det blir speciellt i år och det får det väl vara, huvudsaken är att ni har det så bra ni kan. Och att rida ut sådär för att få tankarna på något annat ett tag måste vara väldigt skönt!
Ha det så gott som det går och ta hand om varandra!

8 Maria:

skriven

Vad tråkigt att höra att sonen inte mår bättre. Hoppas det vänder och går på rätt håll snarast. Önskar att jag kunde skicka över lite styrka till er alla ♥
Många varma kramar till er ♥
PS Jag ser vilken bit som fattas - älskar att pussla så det är kanske därför!

9 Anne-Mari:

skriven

Håpe virkelig at behandlinga snart virker på sjukdommen til sonen din. Det er nok tunge dager.
Fint at barnebarnet sprer glede og får tankane bort frå sjukdom innimellom.
Ps. Eg ser ikkje at det manglar ein pusslebit...

Tenke på deg og sender ein varm klem.
Anne-Mari

10 milla:

skriven

Fina bilder, så mysigt med barnbarn :)
Hoppas sonen blir bättre snart
Styrkekramar till dig
kram Milla

11 Anni:

skriven

Finaste Mia, jag blir glad av att se att du finner tid att njuta av barnbarn, musik och hästar. Att du får möjlighet att baka. Saker som dessa kan också hjälpa sonen, tror jag. Att känna de där dofterna, komma ihåg sådant som är bra.
Och att jag håller tummarna hårt, det vet du <3

12 Anni:

skriven

Jo just det, pusslet. Jag som brukar kunna vara sådär störigt petig vad gäller detaljer kan inte hitta var biten saknas! Gissa om det retar mig! :-)

13 Nett:

skriven

Så skönt att han fått komma hem förstår att det är en jobbig tid och jag hoppas verkligen att han blir bättre och bättre. Ta hand om er. Kram

Kommentera här: