Gott Nytt År!

 Ännu ett år har gått. Året har varit precis som livet är, upp och ner. Kanske mestadels ner. Men mitt i all bedrövelse har vi haft många fantastiska saker att glädjas över. Som att vårt första barnbarn föddes på Skottdagen! Det är precis så underbart som alla alltid sagt!
Också otroligt glädjande att dottern och hennes sambo förlovade sig i somras och nu planerar bröllop!
Vi hade en helt underbar resa till Kanada med vandringar i Rocky Mountain, upplevelser på låglandet och i Calgary. Och även där ett bröllop!
Nu håller jag tummar och tår att 2017 blir ett bra år för oss och för alla er! Det är vi alla värda tycker jag!
Ett riktigt Gott Nytt År till er!!!
 
 
 
 
Är egentligen emot fyrverkerier. Inte bra för varken djuren eller miljön. Men visst är det vackert. De här bilderna är fotade från vår balkong i Zell am See mitt i sommaren.
Det vackraste och mest storslagna fyrverkeri jag någonsin sett var när vi firade nyår i Australien! Tre pråmar ute i havet som skickade iväg fyrverkerier konstant under ca en halvtimme - timme. Dessutom är det förbjudet att vara onykter/dricka alkohol på allmänna platser i Australien så alla tusentals folk var mer eller mindre nyktra och det var en fantastisk folkfest.
 
 
1 BP:

skriven

Till en början med tänker jag säga att du har lyckats med nå't som jag skulle kunna dö för - nämligen att ta skarpa bilder på fyrverkerier. Grattis! Är såååå avis där! Kul med dina minnen från Australien också!

För det andra vill jag säga att jag beundrar din styrka och positiva inställning med tanke på vad du går igenom just nu! Du är verkligenen stark tjej!!!

Önskar dig från hela mitt hjärta att ditt/ert 2017 blir lika underbart som de två första tredjedelarna av ert 2016 blev.

Kram och japp, jag håller tummar och tår för er:-)

2 Eva Trillian:

skriven

Ni är SÅ värda ett Riktigt Gott Nytt År med allt det goda det kan innehålla!
Stort tack för året som gått - att vi fick "följa med" på er fantastiska resa och följa små familjemedlemmars steg in i världen :)
Tack för fina kommentarer och förtroenden <3
Nu hoppas vi på ett 2017 som får 2016 att blekna till en erfarenhet och ett minne blott!

3 FREEDOMtravel:

skriven

Livet har ju upp och nedgångar, och jag förstår att ni haft det tufft under det här året. Skönt att också ha fina glädjeämnen i det jobbiga! Önskar er verkligen, verkligen ett bra 2017 och att ni får lämna allt detta tuffa bakom er!!! Kramar

4 Carita:

skriven

Verkligt fina bilder av fyrverkeriet, sådana är inte enkla att ta.
Hittade hit via BP:s blogg.

5 milla:

skriven

Hoppas verkligen att 2017 blir ditt år :)
Ha det bra
Kram Milla

6 Anni:

skriven

Ja du, vi är många som hoppas att ditt 2017 blir bättre än 2016 slutade. Jag kan sitta här och känna hur glad jag är att du fick din fantastiska resa och ditt underbara barnbarn, att det fanns sådana stunder av lycka. Och att du delade med dig av fantastiska bilder och berättelser till oss i cyberrymden.
De varmaste kramar och all styrka jag kan uppbringa vill jag skicka till dig på det nya årets första skälvande dagar.

7 Kolonilotta:

skriven

Fina,fina Mia vad ni får kämpa.
Härligt att du, trots allt, hittar dina ljuspunkter.
Önskar dig om någon ett år med god hälsa, harmoni, kärlek och lycka!
Stor kram!

8 Maria:

skriven

Jag håller tummar och tår för att 2017 blir ett riktigt bra år för er ♥
Kram

9 Helen:

skriven

Jag hoppas verkligen att det nya året blir ett riktigt bra år för er alla! Med massa glädje, kärlek och roliga upplevelser! Det önskar jag verkligen dig!

Bilderna på fyrverkerierna är fantastiska, det är inte lätt att fota dem och jag försökte inte ens i år:).

10 Paula:

skriven

Hej, underbara bilder på fyrverkeriet, bara jag slipper dem i verkligheten. Här på Älgsjökullen gick det bra, hörde och såg raketer på långt håll, Blinka hyperventilerade bara ett par minuter, har nog aldrig varit så bra. Nu önskar jag dig och familjen ett riktigt gott nytt år

11 cissi:

skriven

Jag håller också både tummar och tår för att 2017 ska bli ett bättre år för dej och din familj!
God fortsättning så här lite i efterskott! Kramar

Kommentera här: