Sommarplaner

Den här helgen har vi funderat på var vi ska åka i sommar. Bläddrat i Alpresors katalog och drömt oss tillbaka till Badgastein och Salzburger Hof.
 
Ett fantastiskt ställe som vore roligt att få uppleva även på sommaren. Tyvärr vansinnigt dyrt, så frågan är om det är värt pengarna eller om vi ska bila ner till Österrike och bo på lite enklare ställen?
Vandra ska vi göra i vilket fall som helst. Och Österrike har vi nog nästan bestämt. Förrförra sommaren vandrade vi ju i Italien och södra Tyskland. Jag kan i och för sig tänka mig Norge, där är ju så vackert.
Roligt att sitta och planera och spåna idéer. Vi får se var vi hamnar...
 
 
 
 
1 Violen på Brandholmen:

skriven

Bästa tänkbara sysselsättning en vinterhelg! Gillar Österrike!
Inga problem med råttor här ute, de finns utefter ån i centrala staden!
Ha det bra!

2 Sophia:

skriven

Kul att smida semesterplaner :) Låter kul med vandring.

Tack :) Ja många som frågar det , men jag vet inte riktigt, blir sådana prestationskrav om man ska sälja ;)

3 Eva Trillian:

skriven

Österrike är ett land man har känslan av är vackert i alla väder :) Bra val!
Trevlig helgsysselsättning!

4 Caroline:

skriven

Alperna vill jag också gärna besöka, men tror att det i så fall blir vintertid även om det låter väldigt fint med vandring där på sommartid.

Kram

5 Anitas Malta:

skriven

En helt vidunderlig bild den första !! Låter inte helt fel att smida planer inför semestern när mörkret faller tidigt och det är kallt. Bilade genom Österike på vår väg mot Malta år 2000. Nej men, vad är det jag skriver !! Det var ju genom Schweiz vi åkte ;-) Men så vackert även där. Att vandra låter helt rätt och lockande men dessvärre inget jag någonsin kan få med maken på.

För vår del ligger planerna på Borneo eller Costa Rica. Måste bara bli färdiga med alla Stockholmsbesök först vilket tar ungefär fyra månader.
Önskar dig en skön vecka Mia !!

6 cissi:

skriven

Österike är vackert! Det måste vara fantastiskt att vandra där på sommaren. Hoppas vi får veta vad ni bestämt er för så småningom! :)
Ha det gott!

7 HelenTh:

skriven

Vilka fantastiska bilder och det är underbart att planera sommarens semester. Vi funderade också på Alperna i sommar men bestämde oss för södra England där vi också ska vandra en del.

8 Nett:

skriven

Vilket ställe, ser helt underbart även om det är klätt med snö. Javisst är det skönt att ha ett eget utrymme med allt sitt pyssel :)

9 Cecilia RockBabe Kärvegård:

skriven

Vad härligt att sitta och planera semestern. Österrike är väldigt vackert.

Önskar dig en skön kväll!

You Rock!!!

10 KajsaLisa:

skriven

Vandrar man sover man bra under enklare förhållanden också, måste man bo i slott har man inte tagit ut sig, själv brukar jag kunna somna överallt efter att jag vandrat i skogen. Fina bilder.

11 Freja:

skriven

Bilderna lockar, men jag är inte i form att planera resor utomlands än. Tanken var att jag, ungarna och min bästa vän, deras gudfar, skulle åkt till Island nu i vår, men vi fick skjuta på det. Så nu har gudfar istället lockat med ungarna och min man på en kryssning i höst... Jag får vara hemma och ta hand om katterna...

12 Bp:

skriven

Pefekt att drömma sig bort och planera lite sommarsemester när snön faller ner!
Alperna är minst lika fina under sommaren än under vintern. Snö saknas typ;-)

13 Anni:

skriven

Åh! Vi kanske ses! Inte för att vi ska till Badgastein, men neråt kontinenten blir det! Alperna på sommaren är ju helt gudomliga!

14 Marit Johansson:

skriven

Så spännande, jag skulle gärna vilja se alperna speciellt på sommaren. Snön känns inte så lockande just nu :) men Norge är ju också fantastiskt!

15 Åke:

skriven

Det är vackert där! Till Österrike vill jag igen :)

16 Åke:

skriven

Jag hade faktisgt fram mina bilder därifrån idag.... Alptopparna var underbar :)

Kommentera här: