Effektiv träning

Nu har hemmagymmet utökats med en crosstrainer. Har funderat ett tag på att köpa en och så fick jag syn på en begagnad på en köp-byt-sälj-sida på facebook. Endast 500 kr och då fick jag den dessutom hemkörd! Lite gammal o omodern men den duger bra åt mig.
Enligt dottern är det väldigt effektivt att träna på en crosstrainer samtidigt som det är skonsamt mot knänen. Kan ju inte springa längre och då är det här ett bra alternativ. Självklart är det skönare att vara ute och promenera och det gör jag ju ett antal gånger per vecka. Men bra att få upp ordentligt flås ibland också. Har placerat den framför TV:n där nere i gillestugan som börjar likna ett gym nu med alla mattor, band etc. Har kört några gånger framför nyheterna på kvällen. Gäller att få in det som rutin, precis som alla knä- och höft-övningar jag tragglat med i 1½ år nu:
 
 
Dessa varvas nu med övningar för mage, rygg och armar också. Tänk vad stark jag ska bli :)
 
Ha en skön Valborg allihopa!
1 Bp:

skriven

Snygg ny header, love it:-)
Crosstrainer är ju inne just nu, så lycka till. Nu får du utöka tv-tiden;-)
Stort tack för din fina kommentar hos mig:-)

Svar: Om det är en ny header så är jag helt oskyldig. Tillhör de där otekniska som inte kan lägga upp en egen header utan kör på mallen från blogg.se. Skulle gärna vilja lära mig!
Mia Ahlstrand

2 Marit Johansson:

skriven

Bra jobbat, ja det gäller att få in rutinen.. själv har jag inte alls rört på mig senaste veckan, måste skärpa till mig!

Svar: Ja rutiner är viktigt med allt. Annars blir det liksom inte gjort. Och när man har häst som jag kommer man ju ut varje dag men sen behövs ju lite andra muskler tränas också :)
Mia Ahlstrand

Kommentera här: