Kallt och friskt

Så härligt när det är alldeles vitt ute. Fruktansvärt kallt, men hellre det än slask. I lördags var jag ute och red med min dotter. När hon är hemma på besök vill hon ibland rida sin gamla ponny och då brukar jag ta en promenad med dem. Men nu finns en annan ponny i stallet dom vi kan låna så vi kunde rida tillsammans. Jättemysigt. Jag red den vita ponnyn och dottern red vår ponny. Det är hon som tagit fotot.
 
I helgen blev sonens kontokort kapat. Inte alls kul... Någon från USA som kommit åt det på något vis via Paypal. Men efter några telefonsamtal kommer Paypal ersätta och ge tillbaka pengarna till honom. Läskigt det där med internet-bedrägeri. Jag fick min mail kapad för ett tag sen, men det räckte med att byta lösenord och inget hann hända. Man får sig en tankeställare, känns nästan bättre som det var förr innan man hade allt på internet eller i mobilen. Nu swishar man lite pengar hit o dit och skurkarna swishar väl mest av alla.
 
Hoppas ni alla haft en skön helg och önskar er ett gott slut på detta år!
 
 
 
1 kiki freese:

skriven

Ser alltid så mysigt ut när du/ni är ute och rider. Fin bild.
Läskigt det som sonen råkade ut för, allas skräck.
Skönt att det löste sig.
Önskar dig ett Gott Nytt År.
/Kiki

2 Violen på Brandholmen:

skriven

En riktigt fin vinterbild! Ser ut att vara en vacker ridtur i skogen!
Det är otäckt hur utsatta vi är med den nya tekniken! Tur att det löste sig för sonen men man får sig en tankeställare!
GOTT NYTT ÅR!

3 cissi:

skriven

Vilken härlig ridtur ni verkar ha haft! Och visst är det otäckt med internetbedrägerier och kortkapningar. Skurkar är inte dumma och nu för tiden behöver de inte ens gå ut för att råna oss! Tur att det ändå gick bra för er!!

4 Nett:

skriven

Vilken fin bild :)
Fya då, sådant känns lite läskigt när det sker sådant över nätet.

5 Marit Johansson:

skriven

En riktigt snygg bild, ser väldigt härligt ut!

Kommentera här: