Tack Sverige!

Ett stort tack till Sveriges fotbollskillar som bjudit på en fantastisk underhållning! Vilken otrolig lagprestation. Finns vissa som har saknat Zlatan, men det spelar ingen roll hur bra han än är, jag har inte saknat honom alls. Nu lyfte sig alla och spelade som ett lag! Det har blivit väldigt mycket fotbollstittande. Nu är VM över för Sveriges del och det är faktiskt ganska skönt att man inte behöver planera hela sitt liv efter fotbollstiderna :) Vissa matcher har jag sett hemma, vissa på storbildsTV på restaurang, en tillsammans med vänner på en 50-årsfest.
 
Det var ett tag sen nu igen och det börjar bli dags att komma ikapp. Har så många bilder att lägga in så skulle behöva göra ett inlägg per dag... Men det händer ju liksom inte... Har ju fler Zakynthos-bilder men de får vänta lite.
 
Midsommar - den svenskaste av alla svenska traditioner. Det var ju typiskt att det skulle bli regn och lite kyligt just då när sommaren annars är och har varit så varm och solig.
 
Tacksam att få fira tillsammans med goda vänner. Då har man det alltid bra trots lite regn.
 
Vi har dessutom varit på bröllop ute på Ingarö. En barndomsvän till min man gifte sig och min man var tostmaster. Tacksam att vi fick vara med och dela deras stora dag!
 
Tacksam att vi blev bjudna till Skåne och Lund förra helgen. Där firade vi min mans farbror som fyllde 80 år.
 
Tacksam att vi blev bjudna på 20-årskalas i fredags :)
 
Och 50-årskalas på lördagen :) Mona fyllde 50 veckan innan och i lördags ordnade hennes syster överraskningsfest.
 
Tacksam för tid med Oliver och Charles! Han börjar bli stor nu, lillebror. Skrattar, lyfter huvudet, rullar från mage till rygg. Blev 6 veckor igår.
 
Tacksam för "hjälp" i stallet.
 
Tacksam för blomsterängarna som blommar trots torkan. Gnesta Kommun har planterat ängsblommor lite överallt, så vackert! Tidigar i vår blommade tulpaner och påskliljor på samma ställen.
 
 
 
 

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0