Håll tummarna!

Både denna vecka och förra veckan har jag varit iväg på jobb till Ica Maxi i Nyköping. De var faktiskt min allra första kund när jag startade mitt företag och jag har fått komma tillbaka varje år sen dess. Alltid roligt att vara ute hos kunder! 
 
På fars dag bjöd barnen på frukost på Södertuna Slott. Mycket gott att välja på. 
 
 
Gick en liten promenad i slottsparken sen. 
 
Och senare samma dag hade vi min mans syster med familj på middag. Då lekte vi lite lekar innan maten. Bl.a. byggde vi korthus. Försök att bygga så högt och långt ni kan på två minuter. Bra mycket svårare när man blir stressad...
 
Har fortsatt med förberedelserna inför julen. Nu är köttbullarna klara! Och några julklappar är köpta. Vi hade först tänkt vara bara familjen hemma hos dottern. Men nu blir det jul hemma hos oss med hela min familj. Sista julen i huset. 
 
Nu har vårt hus kommit ut till försäljning. Både hos Fastighetsbyrån och på Hemnet. Blir väldigt spännande... Vi är inte helt nöjda med bilderna. När Mariia stylade ville hon att det skulle fotas från vissa vinklar men fotografen menade att han måste fota som mäklaren har bestämt, tex att alltid fönstren ska var med. Memn det blir nog bra. Nu blir det lite mer städning innan visningen nästa helg. Annars kan vi bara hålla tummarna!