Tisdagstema: Sommaraktiviteter

Nu när det är varmt och ljust vill Tisdagstema se bilder på sommarakktiviteter. Eftersom vi fortfarande är på vår vandringsresa i Italien blir det en bild från dagens vandring i bergen ovanför Como.
 
Även hemma går jag mycket promenader. Men ännu mer sitter jag på hästryggen och så här på sommaren brukar jag rida riktigt tidigt på morgonen innan det blir varmt och bromsarna vaknar till liv. Så lugnt och fridfullt att ge sig ut på en morgonridtur!
På kvällarna blir det ofta grillning med lite gott vin.
Denna sommar ska jag umgås extra mycket med min kära son som kommer hem på onsdag nästa vecka efter ett halvår i Sydamerika. Behöver jag skriva att jag längtar!
 
Andra bilder på sommaraktiviteter hittar ni hos:
 
 
 
 
 


Kommentarer
Kakan

Grillat med vin låter gott...
Kram Kakan

Svar: Ja det är inte dumt. Har fyllt bilen nu under resan :)
Mia Ahlstrand

SigridfraEnget

Fantastiskt!

Svar: Tackar :)
Mia Ahlstrand

2013-07-02 @ 23:27:54
URL: http://sigridfraenget.blogspot.no
Hanna

Underbar blå himmel och grönt kuperat landskap. Vilken härlig semester ni måste ha. Förstår verkligen att grädden på moset blir sonens hemkomst nästa vecka :0)

Svar: Ja mycket bättre kan det inte bli!
Mia Ahlstrand

2013-07-03 @ 00:24:19
URL: http://hanna50.blogspot.com
Pialotta

Förstår dig att du längtar ... så långt hemifrån och sedan träffas ... då har ni massor att ta igen tillsammans :) Rida ut så där som du beskriver måste vara hur underbart som helst :) Trevlig tid till dig :)

Svar: Tackar! Ja det ska bli underbart att se honom igen. Förut var han ett år i Australien...
Mia Ahlstrand

Marit Johansson

Så snygg bild med det gröna och blå fälten!

Svar: Tackar!
Mia Ahlstrand

2013-07-03 @ 01:20:15
URL: http://maritjohansson.se/blogg/
Violen på Brandholmen

Fin landskapsbild med de stora fälten av grönt och blått! Tuff uppgift att ta sig upp till toppen men utsikten därifrån måste vara värd besväret!
Ha en skön dag!

Svar: Tackar! Ja det är mycket uppför när vi vandrar! Men som du säger, värt besväret när man väl kommer upp :) Idag har vi vandrat i södra Tyskland och här finns det små Gasthaus på toppen där man kan få öl, mat, glass etc. I Italien var det bara picknick som gällde. Ha det bra du med!
Mia Ahlstrand

2013-07-03 @ 09:14:00
URL: http://brandholmen.blogspot.se
Anita - Malta

Jättefin landskapsbild !! Måste vara helt unerbart att vandra där. Gillar också promenader med det blir ju oftast på sten och klippor utmed medelhavet. Saknar ofta naturen och grönskan "därhemma". Att sitta på hästryggen en tidigt morgon slår nog det mesta. Började med ridlektioner för ett par år sen här på Malta men var tvungen att sluta av flera orsaker. Att ha egen häst är rena drömmen och dröm lär det förbli. Nu väntar jag på vårat nya tillskott i familjen. Dvs vovven som idag är 4 veckor gammal. Ska hämta den i början av augisti om allt nu går som planerat. Förstår verkligen att du ser fram emot att träffa din son som varit bortrest så länge. Önskar dig en fortsatt skön sommar Mia !

Svar: Tackar! Ja det är verkligen underbart! Sten o klippor är ju inte helt fel det heller, men omväxling är alltid kul! Såg i nån annans kommentar att du gillar Stendörren o jag bor väldigt nära där o åker dit varje sommar, underbart ställe. Synd att du inte kunde fortsätta med ridningen, det är ett perfekt sätt att vara ute i naturen. Vad kul med hundvalp! Men det kommer inte bli en lugn stund :) Fast roligt jobb förstås! Ser fram mot bilder på vovsingen sen :) Ha en fin sommar du med!
Mia Ahlstrand

2013-07-03 @ 11:53:48
URL: http://anitamalta.wordpress.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0