Första födelsedagen

Lite speciellt att fylla år på skottdagen. Kommer ihåg när dottern gick och väntade på att få åka in till BB. Bara det inte blir på skottdagen sa hon. Självklart blev det på skottdagen. Så i lördags var det Charles första födelsedag, åtminstone på rätta dagen. 
 
Charles 4 år! 
 
Glassbuffé och goda frukter.
 
Och spiderman-tårta! 
 
I fredags hade vi riktigt härligt vinterväder med strålande sol och gnistrande snö. Först blev det en löptur och sen pulkaåkning. 
 
Nu är snön borta igen och det är nog vårblommorna glada över. Ja inte bara blommorna :) 
 
 
Förra helgen hade vi de två små busfröna på besök. De sov över och som vanligt var det knappt en lugn stund. Massor av lek och bus :) 
 
 


Kommentarer
BP

Har ju följt Charles sedan kan föddes, men kom inte ihåg att han såg världens ljus just den 29 februari! Stort GRATTIS till honom. Måste kännas konstigt att bara kunna fira sin "riktiga" födelsedag vart fjärde år. Inte än såklart, men väl när han blir stor.
Spiderman-tårtorna var ju riktiga konstverk. Läckert!

2020-03-02 @ 23:24:42
URL: http://bp-computerart.blogspot.com/
Ditte

Stort grattis till Charles! Och så speciellt att vara född just på skottdagen. Ett så fint födelsedagsfirande det blev och med många godsaker. Så kul med en Spidermantårta. Fotot på födelsedagsbarnet i spidermandräkt är så fint.
Ja, har man pigga barnbarn på besök blir det lätt full fart.

2020-03-03 @ 21:20:04
URL: http://https://dittemitti.se
Anni

Det måste vara svårt att förstå hur ens födelsedag kan byta datum, fast jag anar att han än så länge mest är glad åt dagen oavsett den där siffran. Kalaset såg ju hur mysigt och gott ut som helst. Och finklädslarna är helt underbara, jag blir så varm i hjärtat av att se grabbarna (även om jag bara ser axeln på Spindelmannen). Stort grattis till Charles!

2020-03-04 @ 09:10:15
URL: http://vardagsnjutning.blogspot.se
Vilt og vakkert

Heisann, endelig ...... og fire år til neste gang! Grattis!
Herlig liten gutt...

2020-03-06 @ 09:14:29
URL: http://viltogvakkert.blogspot.com
Annette

Så kul med barnkalas! Och som vanligt känns det som tiden går så snabbt, är Charles fyra år redan! En liten Spiderman ♥
Jag ordnade temakalas till tjejerna när de var små, men nu får jag väl se fram emot sådana kalas när min brorsdotters barn firar sina födelsedagar.
Jag har tittat i dikena här vid oss efter tussilago, men inte sett någon än, men däremot blommar vintergäck mer än någonsin i år, vi har aldrig haft så många tidigare. Måste vara den varma vintern som varit gynnsam på något sätt.
Hoppas allt är bra med dig!

2020-03-08 @ 19:10:39
URL: http://justnujusthar.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0