Skyltsöndag

Egentligen inte söndag idag, men det har kännts som det i och med att det varit röd dag. Sista lediga dagen. Har visserligen tjuvstartat lite och jobbat lite grann under ledigheten. Tycker alltid det är skönt när man kommer in i vardagslunken och rutiner igen. 
 
Hade gjort ett tal till pappa i form av en ganska lång dikt om hans liv. Pappa hör ganska dåligt och jag var så hes så jag knappt kunde prata, så det var tur att jag kunde ge honom häftet sen så han kunde läsa det. 
 
Pappa och mamma skyltade med att vi kom från Sverige :) 
 
Skyltar inne på hotellet
 
Och självklart fanns det många skyltar som önskade God Jul! 
 
Den här skylten såg jag när vi var ute och gick. Lite läcker med alla färger. 
 
Vi hyrde bil en dag men vår bil var inte alls lika färgglad som denna. 
 
I Sverige är det ganska vanligt att det sitter skyltar om att inte rasta hunden i rabatterna. Tänkte att de måste ha väldigt smarta och läskunniga katter i Spanien när jag först såg skylten. Men det var att man inte skulle mata katterna. Förstår fortfarande inte varför den satt i katt-höjd och inte i vanlig ögonhöjd så människorna kunde se och läsa den bättre. 
 
Bara skyltar från Lanzarote idag. Har inte fotat mycket sen vi kom hem eftersom vi mest suttit i soffan och kollat filmer och kurerat oss. Tack för alla krya-hälsningar! Nu är vi "bara" förkylda och känner oss inte febriga och sjuka. Har börjat gå promenader igen men det känns som löpningen får vänta ett tag till. 
 
 
 
 


Kommentarer
Mia

Härliga skyltar du visar :) Fortsätt krya på er och lycka till i jobbet :)

2020-01-07 @ 20:46:05
URL: http://tanthuset.blogg.se
BP

Till och med jag som ju är pensionär uppskattar att vi från och med idag återgår till "det normala". Man blir ju dagvill...

Toppen skyltar från Lanzarote! Gillade mosaikskylten med de infällda kakelplattorna bäst. Sådant blir jag alltid glad av.

Sedan tycker jag att din pappa skyltar så fint för Sverige både med halsduken och hans slips. Åsså är bilden såååå himla fin!

Kattskylten är lite rolig tycker jag, inte bara placeringen. För varför ska man inte få mata katter? Man matar ju duvor överallt i Spanien, helt normalt. Å som vi alla vet är spanjorerna världsmästare på att inte lyda förbudsskyltar;-)

Tusen tack för en toppen skyltning från Lanzarote och länken:-)

2020-01-07 @ 21:18:17
URL: http://bp-computerart.blogspot.com
Anni

Jamen ta det riktigt lugnt nu så att ni inte får något bakslag. Usch, så långdraget det där blev!
Men skyltarna är fina :-)

2020-01-13 @ 13:51:08
URL: http://vardagsnjutning.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0