Veckan som gått och skyltsöndag

På Valborg hade vi lite gäster hemma. Grillade och hade trevligt. Dagen efter tog jag och en av tjejerna en långpromenad på 14 km. Tog en paus vid sjön och käkade äggmacka och drack te. 
 
Som dessert på valborg blev det frukt, bär och glass från Sternersborg i Björnlunda. Har ni vägarna förbi Björnlunda så stanna och ät deras glass och goda chokladpraliner. 
 
En väldigt trevlig påse med lika trevligt och gott innehåll fick vi av gästerna. 
 
Min man åkte till Göteborg på onsdagen och sen på fredagen när han skulle hem gick inte tåget. Så han kom hem lördag eftermiddag istället. Så kan det bli ibland... I Göteborg firades segern på Götaplatsen och bussarna var förstås skyltade med SM-Guld. 
 
Kommer ni ihåg huset som jag visat förut? En väninna som byggt ett hus i skogen precis bredvid stallet. Byggt av virke från tomten samt kobajs som murbruk. Hon och hennes två vuxna söner har gjort allt själva. 
 
Deras humoristiska skylt har jag också visat förut.
 
Nu har Barbro blivit lite av en kändis. Först var hon med i aftonbladet. Intervju där hon berättade hur de byggt mm.  Och denna vecka var hon med på TV och fick visa runt i huset och berätta om hur de har gjort. Kul :) 
 
Den här veckan har jag också besiktat min lilla bubbla. Och den gick igenom helt utan problem :) Så glad och tacksam för min bil! 
 
Nu  sitter vi och kollar på partiledardebatten. Riktigt roligt :) Bakade lite färska frallor med morötter, solrosfrön etc som vi mumsar på under tiden. 
 
 
 
 
1 Paula:

skriven

Bara det inte luktar kobajs i huset så är det i övrigt toppen! Och vackert utsmyckat med blommor på fasaden....
Det var mej en riktig långpromenad! Jag försöker komma upp i 10000 steg men lyckas bara någon dag i veckan, o det är ju inte mer än ca 6-7 km. Kanske blir det lättare nu när kvällarna är ljusa om man kan nyttja dem också till promenader! Kram från pörtet

2 BP:

skriven

Påsen gillar jag skarpt. Man känner sig liksom speciell när man får ta emot den med trevligt innehåll.
Att innerstaden i Göteborg var igenkorkad kan jag förstå efter Frölundas SM-guld, men att SJ återigen inte levererar förstår jag inte.

Huset har jag aldrig hört talas om, men vilken grej! Har Barbo levt i Afrika, där man ju bygger hyddor med kobajs. Å självaste huset har ju formen av en hydda. Vilken grej! Förstår att hon och sönerna har blivit kändisar.

Tusen tack för en toppen Skyltsöndag här hos dig och länken:-)

3 Åke:

skriven

Bilen och besiktningen grattis! Vid den rastplatsen vid sjön skulle jag också kunna ta en äggmacka eller två. Huset var riktigt kul ska se om man kan hitta och strema det på någon tv kanal... klart skylten kameraövervakning ska finnas med :) Och bara att lyfta på hatten för vinnarna i hockeytävling. Mitt lag vart nedflyttat från den serien...

4 Susjos:

skriven

Just ja, det var ju ett Göteborgslag som vann SM-guldet tyvärr!
Ser fram emot att Leksand ska spela i SHL nästa säsong!
Wow, vilket hus hon har gjort, har inte hört talas om detta hus, coolt!
Nu hoppas vi värmen kommer tillbaka, eller ja, jag kommer nog att få värme så det räcker i Tel Aviv!
Trevlig helg!

5 Anni:

skriven

Björnlunda, visst var det dit du tänkte ta oss? Jag har fått blodad tand och vill åka på fler trevliga utflykter nu :-)

Kobajshuset, vet du om det går att hitta inslaget om det på någon play-kanal eller så? Skulle vara kul att se mera!

Jag har hockeyabstinens efter alla matcher jag sett i slutspelet, tur att det är VM nu! Och så är jag grymt stolt över att Djurgården bjöd upp till en bra finalserie och tog silver med tanke på hur skadeläget såg ut. Tre lagkaptener skadade, en efter en, då är det inte lätt att driva på laget. Men ett bra genrep inför nästa år - det var det :-)

Kram <3

Kommentera här: