Grattis till Skyltsöndag

Denna söndag är det söndag nummer 200 som BP håller i Sksyltsöndag. Stort grattis och stort tack att du fortsätter! Innan dess var det Pumita som höll i temat. 
 
En bild som en vän la ut på instagram. Stämmer verkligen!! Åtminstone här hemma :) 
 
En annan vän la ut denna bild. Hon jobbar på polisen i Södertälje och där hade poliserna lite svårt att låta bli semlorna :) 
 
Så kan jag skylta med denna goda champagne. Ni som gillar en frisk fräsch champagne med mycket syra och ändå en del brödighet, ni kommer gilla denna. 
 
Ute i skogen en bit från Gnesta ligger Skottvångs Gruva. Där kan man äta god mat och lyssna på musik. Här är vårens program. 
 
Vi prenumererar på Svenska Dagbladet på helgerna. Favoriten är att lösa denna. Och gärna så fort som möjligt, Slår alltid upp sidan med denna först i tidningen. Och mån-tors när vi inte har tidningen kollar jag i e-tidningen. Man ska finna så många ord som möjligt med minst 4 bokstäver och mittenbokstaven måste vara med i alla ord. Dessutom ska man hitta minst ett ord med alla bokstäver. Ser ni ordet?  
 
Idag är det exakt ett år sedan vi flyttade in i lägenheten. Vi har inte ångrat oss en endaste gång, så skönt. 
 
I lördags lånade vi våra små gullungar några timmar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 BP:

skriven

Tusen tack för denna underbara hyllning:-)))) WOW liksom!
Hur fina skyltar som helst, vilken mix!
Här är det också jag som hittar det mesta som "försvunnit";-) Absolut älskar polisens avspärrning runt semlorna - hahaha:-)
Champagne avstår jag, då rapar jag bara;-)
Å vilket digert utbud av musikevenemang ni har i Gnesta, där ligger Täby långt efter kan jag säga.

Vad gäller ordleken så hittar jag visserligen flera ord på fyra bokstäver, men inte hela ordet. Ordlekar är jag ganska dålig på.

Åsså bonusbilden med gullungarna - vilken skyltning!

Tusen tack för hyllningen, skyltningen och länken:-)

2 Paula:

skriven

Så roligt att ni trivs! Korsordet låter som något jag skulle gilla. Ordlekar är kul. Jag är däremot dåligt bevandrad i champagnens värld, brödighet, hur smakar det? Ha en fin vecka, nu börjar marssolen värma

3 Åke:

skriven

Vilken lista på Skrotvrång!!! Gör väl inget om poliserna mumsar i sig semlor... Det är dom värd :)Min mamma gick bort för nästan ett år sedan så jag kan inte skylla på henne då ;)

4 Anni:

skriven

Så mycket roligt som händer på Skottvång, ett ställe jag aldrig hört talas om! Tur att det är två T i namnet, Sko-tvång hade varit lite udda :-D Måste googla och kolla vad det är för ställe, låter onekligen intressant.

Idag verkar min dator krångla, några av dina bilder kommer inte upp och en del annat är borta i andra bloggar. Mysko.

Ses snart! <3

Kommentera här: