Nattsvart, kärlek och firande

Behövs egentligen inga ord om fredagen. Alla vet redan hur nattsvart den var. Det som man tror inte händer i Sverige, det hände... Men det är helt fantastiskt med all kärlek mellan alla männsikor som hjälper varandra, hyllar polisen mm. Alla blommor i Stockholm... helt otroligt. Här i Gnesta visade alla sin kärlek genom att hjälpa varandra att komma hem. Folk åkte upp till Stockholm och hämtade de som var fast där. Mängder av inlägg på Gnestas Facebooksida där folk erbjöd sig att skjutsa och hämta, ta hand om varandras barn, hundar, fixa mat mm. Så underbart mitt i bedrövelsen.
 
På lördagen blev det en långpromenad på två timmar med ett par vänner. Promenerade på härliga skogsvägar och stigar. Blåsippor överallt, så härligt.
 
Söndagen var det jobb i Vingåker. Tittade in på Factory Outlet när jag var klar men hittade ingenting. När jag kom hem stack jag till stallet och red en skön kvällstur. Åkte hem 19.15 och då var det fortfarande 14 grader varmt ute, helt otroligt. MEN... det är fler som gillar värmen. Myggorna har kommit, bara svärmade runt min svettiga häst när vi kom tillbaka till stallet.
 
Idag har jag varit barnvakt och även sonen var hemma och lekte med lilla Charles.
 
Och så slutligen till firandet. BP firar 100-gångers-jubileum med Skyltsöndag. Stort grattis till henne!! Jag skyltar ju inte varje söndag men lite då och då. Och kanske oftast fel dag som nu :) Jubileumet till ära lottar BP ut en present bland alla som skyltar. Fotade lite skyltar i Falun förra helgen:
 
Fanns en affär med massor av skyltar och den här var bra tycker jag :)
 
Namnet på lätta cykelleden var lite gulligt. Där hade nog jag vågat cykla ner.
 
Där människor och hästar delade led hette det kompisled :)
 
Vissa leder var branta.
 
Om man var intresserad kunde man läsa om olika växter och djur längs med leden.
 
 
 
 


Kommentarer
BP

Du vet - jag tänkte på oss (dig, Anita och mig) när vi träffades utanför Åhléns i höstas när jag såg vad som hänt där i fredags... Hemskt!

Å gissa hur glad jag blir igen att se sonen som leker med Charles. Helt underbart att se den där bilden sonen som verkar ha kommit en bra bit på vägen mot att bli återställd. Som sagt - helt underbart att se!

Å nu till skyltarna: Visade "friends"-skylten för min man och vi asgarvade. Ja, där är vi på god väg tyckte vi båda två:-)))))

Gamla mormor och Stora Stöten - här skrattade jag högt kan jag säga. Den första - Gamla mormor - ligger ju nära till hands med om man säger så:-) Den andra ligger lite längre bort:-))))))

Kompisleden är kul - man ska samsas helt enkelt!

Helt underbar skyltning. Tusen tack för den och stprt tack för länken:-)

PS. Skyltsöndag ska man delta i när man känner för det och/eller har hittat några skyltar. Inga förpliktelser eller liknande. Å du har varit med jätteofta ju:-) DS.

2017-04-10 @ 21:43:05
Marina

Visst är det ofattbart det som hänt, så svårt att ta till sig och förstå...
"Friends-skylten" var helt underbar, den som kom på det slog verkligen huvudet på spiken.

2017-04-11 @ 03:27:02
URL: http://www.marinasbay.blogspot.com
Eva Trillian

Låter som en skön helg (om man bortser från tankarna kring fredagens nattsvarta chock)!
Bilden på killarna är helt enkelt fantastisk :)

2017-04-11 @ 19:58:09
URL: http://provtyckningar.blogspot.se/
Annette

Ja, så hemskt alltsammans är... Men ljus i mörkret är att er son verkar må mycket bättre. Håller tummarna för att det fortsätter att utveckla sig åt rätt håll ♥

Skyltarna var både fyndiga och omtänksamma, jag gillar dem allihop :) Och så gillar jag förstås blåsipporna. Varje ny sorts vårblomma som visar sig är så efterlängtad.

Kram

2017-04-12 @ 19:47:40
URL: http://justnujusthar.com
Anni

Fantastiska skyltar du funnit! Gillar speciellt den med Gamla mormor, den påminner mig om "slalom"backen i Vemdalsskalet som heter Pensionären. Den kan man gå uppför om man har turskidor (kan dock inte yttra mig om vanliga långfärdsskidor).

2017-04-18 @ 14:45:11
URL: http://vardagsnjutning.blogspot.se
Anni

Missade ju - nu ser jag att det är sonen som leker med Charles <3 Skrollade så slarvigt att jag trodde det var din man först.

2017-04-18 @ 14:46:04
URL: http://vardagsnjutning.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0