Gott och ont

I fredags träffades jag och tre andra tjejer för en gemensam tjejmiddag. Vi lagade maten tillsammans, åt och drack gott. Och huvudanledningen till att vi träffades denna gång var för att bestämma om vi ska ha en gemensam 50-årsfest nästa år. Vi började planera lite redan för två år sen. Men nu är vi inte lika sugna längre. Så det lutar åt att vi lägger pengarna på en gemensam weekendresa istället.
 
 
På lördagen firade vi min man som fyller år idag. Ett lugnt och mysigt firande med bara familjen. Lite femkamp i trädgården och sen kräftor och paj.
 
 
Har äntligen fått rida igen. Eftersom min häst får så torra och spruckna hovar på sommaren tog jag av henne skorna när vi åkte till Kanada. Så nu har hon gått i hagen och ätit sig tjock (-are) i två månader. I fredags kunde äntligen hovslagaren komma och slå på skorna igen så nu kan vi ut och lunka i skogen!
 
Det är både på gott och ont med veckor som denna, fulltecknade med roliga saker. Självklart kom migränen som ett brev på posten natten mellan torsdag och fredag och den biter sig fast fortfarande.
 
Har också varit hos frissan och kapat av det långa håret. Nu får det bli kort ett tag, mitt tunna hår ser lite tjockare och fylligare ut när det blir kort och lite uppklippt.
 
Det är ju söndag och skyltdags så idag får det bli en skylt som står hemma hos min väninna:
 
 
 
 
1 Helen:

skriven

Tjejkvällen ser väldigt mysig ut och jag förstår om ni börjar tveka om festen. Vi var några tjejer som var på en resa när vi fyllde 40 år och det var så härligt. Ditt hår ser fantastiskt ut!

2 FREEDOMtravel:

skriven

Gemensam weekendresa låter ju som ett supermysigt sätt att fira! Undrar vart ni åker? ;)

3 Annette:

skriven

Så snygg frisyr! I perioder envisas jag med att ha långt hår, men så klipper jag av det, och plötsligt känner jag mig som en mycket piggare och fräschare människa, märkligt men sant :) Så fint blev det! Maten ser för övrigt riktigt god ut, och ridturen härlig. Ha en fin vecka!

4 KajsaLisa:

skriven

Så duktiga som ni verkar vara på att laga mat så blir det säkert en lyckad 50-årsdag. Fin frisyr.

5 BP:

skriven

Ett väldigt klokt beslut att ta en weekendresa istället för att fira stort att ni fyllde 50. Jag menar det är ju faktiskt ingenting att fira om du frågar mig;-)

Frisyren blev som en (positiv) chock för mig måste jag säga. Har ju aldrig sett dig med kort hår och tyckte inte att det var tunnt heller när vi sågs. Men skitsnyggt blev det. Undrar bara hur du ser ut framifrån;-) Har du blonderat håret också medan du ändå höll på?

Stort tack för en toppen skylt också. Budskapet är ju klockrent och såååååå sant! Ja, 1 000 tack för länken också:-)

PS. Grattis till maken i efterskott förresten:-) DS.

6 Susjos:

skriven

Så fin du blev i håret!
Å visst är det smart med en weekend resa med sina vänner! Men firad lär du bli ändå ;-)
Mums så gott det såg ut med pajerna!

7 Anneli - A'la Foto:

skriven

Fina bilder och låter som en supertrevlig helg! Vad härligt att få rida i skogen igen!! Och snygg frisyr! Vill bara se den framifrån också! :)

8 Kolonilotta:

skriven

Först måste jag bara säga att du blev skitsnygg i håret!!! Wow vilken skillnad. Nu blev jag också sugen på att klippa mig. Stort grattis till maken såklart!!

Och jag tycker nog ni gör helt rätt i att lägga pengarna på en resa istället. Ni kommer säkert uppskatta dom minnena mycket mer efteråt.
Även om en fest alltid är kul! :)
Hoppas migränen känns bättre idag vännen!
Skit att du ska behöva lida av det i tid och otid!

Stor varm kram till dig finaste Mia! ❤

9 Beppan:

skriven

Åh så mycket gott du ätit i helgen! Blir riktigt sugen... Härligt att du kan ta ut din fyrfota vän på ritter i skogen igen.
50-årsresa med tjej-kompisarna låter som ett klokt beslut.

10 Violen på Brandholmen:

skriven

Tjejmiddag, ser gott ut och kan tänka mig att ni hade mycket att ventilera! Tycker du är jättefin med det kortare håret, hoppas att du kommer att trivas med det!
Själv hoppar jag över helgbilden den här veckan, har ingen inspiration.
Ha det gott och njut av de sista sköna septemberdagarna!

11 Anita Malta:

skriven

Tycker det låter som en toppenidé att välja en gemensam weekendresa men fyller ni 50 alla fyra !!! Helt fantastiskt :-) Och lika fantastisk ser maten ut som ni kokade ihop tillsammans :-)
Vad härligt och vilken skön känsla det måste varit att åter sitta på hästryggen men så himla synd att du inte blir av med migränen som tycks vara din ständige följeslagare.
Sen måste jag säga att jag verkligen är imponerad. Ditt långa hår som var ganska så platt har förvandlats till en ursnygg frisyr !! Grattis Mia, tycker du gjorde helt rätt faktiskt och gissar jag rätt att du gjort det lite ljusare också ? Oavsett väldigt snyggt och du är ju själv så snygg så det blev en väldigt lyckad kombo :-D
Tänkvärd skylt där på sista bilden.
Önskar dig en fin fortsatt vecka Mia, förhoppningsvis utan migrän. Kram och sköt om dig // Anita

12 Eva Trillian:

skriven

Så mycket gott att äta och trevligheter att planera :) Låter väl bra med en weekendresa! Absolut!
Snygg i håret var du/är du :)

13 Days by Johanna:

skriven

Låter som du haft det hur bra som helst! :)

Ja cancer är ett jävla skit. Förstår du saknar din syster.

14 kiki freese:

skriven

Jag skulle nog göra som ni åka bort istället för stor fest vid 50...det närmar sig även för mig.
Supersnygg frisyr!
Må gott
/Kiki

15 Maria:

skriven

Jag blir alltid så sugen på att klippa av mitt hår när jag ser hur fräscht det ser ut på andra. Men när jag väl sitter hos frissan blir det bara topparna i alla fall. Ser ut att vara en mycket klädsam frisyr på dig i alla fall.
Låter som en bra idé att åka bort istället för att lägga massa pengar på en fest. Mycket mer avkopplande för 50-åringar ;-)
Och sist men inte minst - mycket klok skylt!
Kram

16 Maria:

skriven

PS Min man gissade på att du var 30 när han såg bilden på din frisyr :-)

17 Maria:

skriven

PS Min man gissade på att du var 30 när han såg bilden på din frisyr :-)

18 Ama de casa:

skriven

Vad SNYGG du blev i håret! Skitläckert ju! :-)

Mysigt med en tur i skogen på hästryggen :-)

19 Anni:

skriven

Skitkul med 50-fest, skitkul med tjejresa, skitsnygg frisyr! MEN man väljer ju själv och läget är väl inte sådant att fest känns viktig för dig. Helt förståeligt!

Jag och maken fyller med tre veckors mellanrum, så för oss var det självklart att ha fest - vi gillar att ha fest dessutom. (Ja, vi passade faktiskt på att gifta oss i samband med att vi fyllde 40 - då hade vi varit ihop i 16 år och fått tre barn.)

Om du mejlar mig på [email protected] kan du få specifikare detaljer om adress och arbetsdagar, men skriv gärna en kommentar om att du mejlat för jag är usel på att läsa min hotmail.

20 Anemonen:

skriven

Trevligt med tjejkväll och vad kul med en weekendresa. Det låter förträffligt, tycker jag. Så mycket god mat och kräftor blev jag sugen på nu så det vill jag ha i helgen. Din frisyr är så snygg för det är samma som jag har. Själv har jag också ganska tunt hår numera. Inte som i min ungdoms dagar. Är du självlockigt? Det är inte jag så jag får locka mitt men det går rätt smidigt med alla fina tänger som finas. Tack för du visade din helg.

Kommentera här: