Helg igen

En helg som började med god mat och champagne när mannen kom hem i fredags. Han hade goda nyheter med sig hem och det ville vi ju fira. 
Gårdagens ridtur var inte skön kan jag lova. Snöstorm med blötsnö. Vi blev våtare och våtare och jag frös ända in på benmärgen. Kunde inte ens knäppa upp hjälmen för fingrarna var så stela.
På kvällen var vi ute på restaurang med goda vänner. En av byn restauranger fick nya ägare vid årsskiftet och vi hade inte hunnit gå dit sedan dess. Det var suveränt, god mat och proffsig service. Och tevligt har vi alltid tillsammans.
Idag har jag gått promenad med en vän, städat och tvättat, bäddat rent mm. Och bakat massa, glutenfritt knäcke, glutenfria frallor och vanliga frallor. 'Sen hade vi dottern och hennes sambo här på middag och avslutade med att spela lite kort.
Ingen bebis ännu. Jag har tippat 24:e, vi får se när underverket vill komma. Den 17:e var han beräknad till. När han än kommer är han väldigt efterlängtad och välkommen!
 
Nu längtar jag efter sol och värme!!
 
 
 
 
 
 
1 kolonilotta :

skriven

Hej vännen.
Förstår att du längtar efter att få hålla i det lilla underverket.
Å va mysigt det kommer bli.
Igår var det minsann inte roligt när snöovädret kom.
Jag fryser bara av att läsa om hur du frös.
Men trots det verkar ni ha haft en fin helg. Hoppas veckan blir bra och att det kommer ut en liten guldklimp på onsdag! :)
Många kramar ❤

2 kiki freese:

skriven

Vilken härlig bild, det är precis det där man längtar efter.
Usch att frysa är det värsta jag vet..
Hoppas på snar landning!
Ha en bra vecka
/Kiki

3 Anneli - A'la Foto:

skriven

Jag blev lite fundersam när det var den bilden och så början på din berättelse! Jag tänkte, har du hunnit utomlands och tillbaka igen redan! Men så såg jag att man fick visa bilder på sina drömmar också och då föll allt på plats! Din bild är så vacker och där hade jag gärna varit också! :)

4 Helena:

skriven

Underverk - livets skatt. Måste vara en underbar känsla att bli mormor. Visst längtar vi efter våren nu. Här snöar det bara. Och snödrivorna tycks bli högre och högre. Ha en riktigt fin vecka. Kramen till dig.

5 Monica o Jacob:

skriven

Inget är som väntans tider.
En underbar bild, ja vår och
sommar ser vi fram emot;-)
Ja lägger ofta bort glasögonen, har
ett fel som gör att synen kan variera
från dag till dag
Ha det bra

6 Helen:

skriven

Att frysa så in i märgen är fruktansvärt, då är vintern inte mycket värd. Ni har ju något fantastiskt att se fram emot, när det nya lilla livet anländer. Det kommer värma både hjärta och själ, om det är vinter eller sommar har ingen betydelse i det läget.

7 Anne-Mari:

skriven

Fint bilde.
Det nærma seg vår heldigvis :)

Ha ein fin dag.

8 Anita Malta:

skriven

Vilken helt underbar bild !! Och det verkar som du haft en härlig helg bortsett då från den iskalla ridturen ;-) Ingen bebis ännu men säkerligen väldigt snart :-)
Längtar också efter att åka ut och resa igen men det finns dessvärre vissa saker som sätter käppar i hjulet just nu. Domstolsförhandlingar med grannen och byggnadslov på taket. Så snart allt är klart ger vi oss iväg och sen när vi är tillbaka ska vi ha en vovve. Drömmar eller verklighet får tiden utvisa. Ha en fin vecka Mia !! Kram från Malta :-)

9 BP:

skriven

Älskar bilden som du lagt upp. Bra att ha sådana minnen när man sitter stelfrusen på en häst.

Vilken toppen helg du har haft och spännande med väntan på bebisen. Det skulle ju vara riktigt kul om du prickat in datumet rätt:-)

10 Stare Ström:

skriven

Hoppas att mina vårbilder var lite hjälp i längtan efter sommaren!

11 KajsaLIsa:

skriven

Säger bara, den bilden. Det vore inte helt fel.

12 Anni:

skriven

Å idag är det den 25 ... undrar just ...

Kommentera här: