Något tankspridd

Det har varit lite mycket sista tiden och idag hade jag en skön jobba-hemma-dag. Skulle också hinna med massa ärenden nere på "stan". Kände mig lite småstressad. Hoppade in i bilen och stannade utanför Pressbyrån som första stopp. Skulle in och leta tidning med mormors dödsannons.
När jag hoppar ur bilen känner jag att något är fel... Tittar ner på fötterna. Har hoppat i mina orange, fula, trasiga, målarfärgsfläckade foppatofflor. Brukar ha dem när jag springer ut med soporna, hämtar tidningen etc. Men absolut inte när jag åker och handlar!
 
Stirrade på dem och sen kom jag dessutom på att jag hade cerise jacka  på mig. Migränen började sakta komma... Skit samma tänkte jag och fortsatte till biblioteket. Men sen gick det inte längre. Hade fyra ställen till att uträtta ärenden på och var bara tvungen att åka hem och sätta på mig riktiga skor.
 
 
 
1 kolonilotta:

skriven

Ibland har man lite väl bråttom när man ska iväg!
Jag använder också foppatoflor, dock svarta ; ), när jag är i trädgården, på altanen och som du, slänger sopor o.s.v
Har hänt att dom suttit på när jag åkt iväg och handlat också..! Haha..inte roligt!
Ha en jätte fin dag!

2 Caroline:

skriven

Haha, så kan det gå :)

3 Eva Trillian:

skriven

Där ser man hur vanans makt slår till ibland :) Jag borde kanske sympatisera, men mest tycker jag det är skönt att jag inte är ensam om sådana överslagshandlingar ;)

4 Anni:

skriven

Om du visste hur ofta jag upptäckt nere i centrum att jag har trädgårdssandalerna på mig ... men det bjuder jag på ;-)
Och en gång klev jag ur bilen på Rügen där vi skulle vandra genom bokskogen till en fyr och vad hade jag på fötterna? Innetofflorna!

Kommentera här: