Vintervitt

Nu har det snöat oavbrutet i två dygn. Så vackert ute! Tur att mannen kom hem från sin resa idag så han kunde hjälpa till med skottningen. Jag och sonen skottade varsin gång igår.
 
Så fint när trädgrenarna är alldeles vita av snö.
 
 
Lilla shettisen Punch är så liten så han kryper under trådarna och går dit han vill. Idag när jag kom till stallet stod han och väntade utanför stallet och ville komma in.
 
De andra två får vackert vänta tills jag öppnar hagen.
 
Gick en promenad i skogen i snön. Vi blev alleles våta och snöiga av alla snöiga grenar. Fortsatte promenaden i en stor öppen hage som inte används. Där var det så djup snö så jag fick in fullt i stövlarna. Så jag var våt från topp till tå när jag kom hem :)
 
 
1 cissi:

skriven

Vilken härlig häst som går hem istället för bort när han är på rymmen! :)
Ha det bra!

2 BP:

skriven

Även om jag hatar allt vad vinter heter kunde jag inte heller låta bli att tycka att det var vackert ute idag. Här har det ju också snöat i två dygn...
Lilla Punch är en smart liten sak, han känner som jag, fast jag är större;-)

3 Nett:

skriven

Så vackert, ni har lika mycket snö som oss, här har solen kommit fram och det är en underbar morgon :)

4 Sophia:

skriven

Ja det var samma här, öste ner i onsdags, så vackert! Och idag skiner tom solen :)

5 Life of Johanna:

skriven

oh så fint! =) Här fick vi pyttelite i tisdagskväll. Det mesta borta igen!

Eller hur, jag gillar inte stoppa i mig massa tabletter så att hitta en hurkur som funkar är toppen! Tack för ditt tips mot halsont! :) Hoppas dock slippa använda det :)

6 Freja:

skriven

Snö är vackert att se på men tungt att gå i. bra träning ger det i alla fall...

7 Marit Johansson:

skriven

Ja det är vackert även om jag är trött på vintermotiven just nu :)
Icebuggs har små dubbar som sitter fast under skon. Dom slits förstås om man går på asfalt mycket men man har dom ju mest när man är ute och går, i alla fall jag. Nog kan man gå in på en affär med dom men det klickar ju lite när man går. Skulle dock inte gå in på ett vanligt golv, då blir det nog märken :)

8 Anna-Karin:

skriven

Så vackert det blir med snö. Den enda nackdelen är väl allt skottande, men man får försöka att se det positiva - motion :). De stora hästen ser ut att stortrivas!

Kommentera här: