Jul jul strålande jul

Som ni vet pyntar jag halva huset redan till advent. Älskar julstämningen och vill njuta av den hela december. Julmusiken spelas om och om igen. Byter ut gardiner, mattor och t.o.m. porslinet.
 
Den här helgen har det blivit ännu mer julstämning i huset då julklapparna har slagits in och granen har klätts. Och framför allt har den person i huset som är lika tokig i julen som jag kommit hem. Sonen fick av lite olika anledningar lov att avbryta sin praktik i Argentina och i torsdags hämtade jag honom på Arlanda. Så nu är vi två som tänder ljus och nynnar på jullåtarna. Är självklart ledsen för hans skull att han fick lov att avbryta, men glad att ha honom välbehållen hemma igen.
 
Nu är i stort sett allt till julen klart. Ska göra inkokta laxen kvällen innan julafton men den sköter sig ju nästan själv. Det är så skönt att vara klar med allt i god tid. Inte känna någon stress utan bara kunna njuta! Det hoppas jag ni andra också gör! Passar på att önskar er en riktigt GOD JUL!
 
 
 
 
 
 
1 Violen på Brandholmen:

skriven

Nu när nästan allt är klart inför julen kan du kanske kosta på dig att sitta ner och njuta av allt det fina du har åstadkommit! Vi firar julen lite mer stillsamt men stökar och förbereder det vi tycker är viktigt!
Önskar dig en riktigt GOD JUL MIA!

2 HelenTh:

skriven

Jag älskar också julen så jag förstår dig helt och fullt, mysigt att du har en till i familjen som också gillar det. Jag får allt själv tända ljus och spela julmusik :). Njut av all julstämning du har runt dig och en riktigt God Jul!!

3 Meta:

skriven

Så trevligt du har fixat och är klar med allt också det är annat än här det. Det är liksom lite svårt att komma igång med 10 grader varmt och sol. jaja det blir nog jul här ändå
Ha det gott i JUL
Kram Meta

4 Beppan:

skriven

Härlig julstämning i dina bilder!
Önskar dig en riktigt God Jul!

5 kiki freese:

skriven

Man blir riktigt sugen på jul när man kollar dina bilder. Härligt att få dela julglädjen.
/Kiki

6 Gemsofmylife :

skriven

Julen är mysig , skönt att få hem sonen trots att det var tråkigt att han fick avbryta .
Jag hoppas ni nu fixar massa gott till julen och att vi får se mer underbara julbilder !!
Stor kram till dig finaste Mia ❤️

7 BP:

skriven

Att jag gillar dig skarpt vet du ju! Å det är ju så roligt, för du och jag är så totalt olika. Är ju inte ett dugg "pyntigt" eller "juligt" som du vet. Men jag är så glad för din del att du bara njuter.

Å nyfiken som jag är så frågar jag rakt ut: varför bröt sonen praktiken i Argentina?

Å nu kommer nog det värsta som du inte kommer att gilla alls: kommer att åka til Hötorgshallen på tistag och köpa in julmaten. Ooooops, ja, jag vet. Vi brukar faktiskt laga mat själv från grunden liksom. Men ingen av oss orkar laga julmat som finns att köpa över disken om man säger så;-)

PS. Suveräna bilder förresten:-) DS.

8 kolonilotta :

skriven

Hej vännen! :)
Nu vet jag ju inte vad som gjorde att han fick åka hem tidigare.
Tråkigt hur som helst.
Du låter precis som mig med julpynt odyligt. Med undantag för i år förståss då jag varit väldigt sparsam med allt sånt eftersom vi teser bort på julafton.
Hoppas verkligen att du och hela familjen får en fantastisk jul!
Stor varm kram till dig och de dina!

9 Livet genom bilder:

skriven

Ser ut som om ni har fått det riktigt juligt. Jag önskar att jag också hade varit pysslig men så är det inte

10 cissi:

skriven

Visst är det skönt att bara kunna njuta! Själv ska jag åka till Eskilstuna några dagar och bara ha det bra!
Önskar dej också en riktigt god jul! Kram

11 Gunvor:

skriven

Härligt att ha allt klart. Jag har en del kvar , men är ändå på god väg tycker jag som brukar hålla på till sista minuten.Fina bilder. Ha en riktigt härlig jul!

12 Anemonen:

skriven

Finfin julstämning hemma hos dig. Njuta av högtiden det skall vi göra för det gör jag alltid bara jag hinner bli kry till julafton är jag glad och njuter.

13 KajsaLisa:

skriven

Skall bort i Jul så guuud vad jag slipper jobb, Men jobbet blir ju fint på bildi alla fall.

14 Ruth | HungryHeart.se:

skriven

Åh, så fint och mysigt du har gjort det! Din julstämning smittar verkligen av sig! =) Riktigt bra gjort av dig också att kunna ta det lite lugnt och njuta före jul. Jag önskar dig och din familj en riktigt härlig, lugn, glädjefull och fin jul!

15 Anni:

skriven

Vilket underbart juligt inlägg, önskar att jag tagit mig tid att njuta av det före julhelgen!

16 Jessica Högberg:

skriven

Känns i dina bilder att du njuter=)

Kommentera här: