Rosa

Denna vecka fotar vi rosa för att visa stöd för Rosa Bandet och bröstcancer. Med både mamma och syster som har bröstcancer så känns det självklart att stödja Cancerfonden.
 
 
Det blommar fortfarande i trädgården, kärleksört och rosor.
 
Andra rosa bilder hittar ni hos:
 
 
 
1 Marja:

skriven

Underbart att fortfarande ha så fina blommor i trädgården. Den mittersta bilden är väldigt vacker med vattendropparna. :)

2 Eva Trillian:

skriven

Vackra blommor i en triss som lyfter en viktig insamling! Förstår att den är extra behjärtansvärd för dig!

3 Violen på Brandholmen:

skriven

Så vackert det fortfarande blommar i din trädgård! Vacker triss med kärleksört och rosor!

4 Scaniatjejen:

skriven

Så underbart att fortfarande ha så många blommor! Fortsätter att hålla tummarna för att allt ska gå bra för din mamma och syster!

5 Monica o Jacob:

skriven

Här med visst är det skönt med en mild höst;-)
Min favorit blir sista bilden.

6 Berit E i Kasperian:

skriven

Vacker triss, sista bilden är speciell. Tänk att det finns så många knoppar fortfarande! En vacker bild dessutom. Tagen en vacker höst.

7 Anitas Malta:

skriven

En jättefin triss du skapat av dina vackra blommor.

Samma här. Mamma gick bort i cancer för två år sen och min syster fick cancer, genomgick behandling med allt vad det innebär och blev som tur är frisk från denna hemska sjukdom. Ja, det känns självklart att stödja Cancerfonden. Ha en fin vecka Mia !

Svar: En hemsk sjukdom som tar alldeles för många liv. Tråkigt med din mamma. Min mamma hade cancer som ung och blev frisk och pappa är nyligen friskförklarad från cancer så forskningen går ju framåt. Mamma har precis idag fått veta att det inte är ngn spridning och att hon bara behöver strålning och inga cellgifter så det känns jätteskönt!
Mia Ahlstrand

8 Anni:

skriven

Vackra blommor och hemsk sjukdom. Hoppas att din mamma och syster får bästa tänkbara vård! Jag gissar att du själv kollas extra noga?

Svar: Jag och min dotter vill kollas men det måste först göras en ärftlighetsutredning på de sjuka inne i Uppsala. Den tar ca ett halvår. Så det kommer ta tid, men jag ska ligga på igen så det händer något. Mamma har två mostrar som dött i bröstcancer så det finns ju tyvärr i släkten... Mamma fick veta idag att det inte är någon spridning så det är positivt!
Mia Ahlstrand

9 Gunvor:

skriven

Vackra blommor fortfarande! Hos mej har alla blommor frusit, men färger finns ju ändå.
Hoppas det går bra för dina kära!Jag har två systrar som haft bröstcancer. Det har gått bra, för det är många år sen nu.

10 kiki freese:

skriven

Rosor för en viktig sak. Hoppas din mor och syster mår bra.
/Kiki

Kommentera här: