Inget för dig som är känslig för höjder

Om du är känslig för höjder ska du absolut inte vandra på vissa av de gamla inkalederna. Det fullkomligen stupade på sidorna...
 
Som ni ser trycker sig min man så nära bergsväggen som möjligt. På vissa håll fanns en liten mur, men på många håll var det bara stup direkt ner. Då ville man helst gå innerst när man mötte folk.
 
Och det var ca 400 meter ner till floddalen. Lite läskigt, men en fantastisk upplevelse!
 
Känslig är det som gäller hos
 
 
 
 
 
 
 
1 Marit Johansson:

skriven

Jag är känslig för höjder och det där kändes i magen :) skulle inte ha kunnat gå där.

2 Violen på Brandholmen:

skriven

Det ser lite för tufft ut för att jag skulle känna mig bekväm. Har vandrat på levador på Madeira, där var det också väldigt brant ibland men inte riktigt i den här klassen!
Ha det bra!

3 Gunvor:

skriven

Ujj..här känns det i magen bara av att titta! Aldrig skulle jag klara av att gå där. Tufft av er! Och häftigt så klart!

4 Anette:

skriven

Ojoj, det var högt! Jag hade nog fixat det faktiskt. Sådana höjder fixar jag, men jag har svårt att gå upp på en stege.

5 Cecilia Artista:

skriven

Jag är inte speciellt höjdrädd men där skulle jag allt tveka. Men din sammanfattning är bra - läskigt men med fantastisk utsikt, så det var säkert värt det!

6 Scaniatjejen:

skriven

Wow så läckert! Även om jag inte är särskilt höjdrädd skulle det nog kännas lite läskigt att gå där. Lätt värt det ändå kan jag tänka!

7 Stare Ström:

skriven

Man får fina vyer från sådana ställen. Vackert där.

8 Monica o Jacob:

skriven

Höjder är ingenting för mej och
jag tycker det blir värre med åren.
Men med den otroliga utsikten kanske
jag skulle våga;-)
Ha en skön kväll

9 Bp:

skriven

Jo då, min man skulle inte ens gått upp där. Bäst att titta rakt fram och inte ned där. Men vilken utsikt man skulle missa där...

10 Freja:

skriven

Scary! Jag gick en sån smal stig på Island en gång för att ta mig ut till Vattnajökul. Inte lika långt ner till marken, men det jag skulle trillat i var isande smältvatten som forsade från glaciären... Det händer att jag fortfarande har mardrömmar om hur det skulle känts att ha trillat ner...

11 Anitas Malta:

skriven

Läskigt värre !!! Never in my life !! Gick på en väldigt smal "gångväg" med lodrätt stup rakt ner. Det var i Spanien, minns inte vad platsen heter men var helt säker på att jag skulle svimma och därmed falla ner.

Finfina bilder och vad modiga ni var !! Skulle gärna vandra på de gamla inkalederna under förutsättning att man får krypa på alla fyra. Det vill säga ingen risk att svimma. Kanske går det lite långsamt men vad gör man inte för denna fantastiska upplevelse ;-)

12 Klimakteriehäxan:

skriven

Näää hu inget för mej! Får svindel vid blotta tankan.

13 Paula i pörtet:

skriven

O fy, av allt exotiskt och underbart du upplevt hade jag nog helst missat detta. Fast, då missar man ju utsikten också. Jag har höjdskräck, börjar svaja och bli yr i bollen så fort jag står på en pall!
Kram

14 Lottisen:

skriven

Jag är inte direkt höjdrädd men att det inte finns nàgon mur verkar lite farligt.. Hade nog ändà tvingat mig upp för utsiktens skull!

15 Caroline:

skriven

Inget för mig med andra ord, som nästan håller andan genom att titta på dessa bilder...

16 Elisabeth:

skriven

Den vandringen skulle inte vara något för mig. Det häftigaste jag har vandrat på var Azorernas levador och då gick vi inte de smalaste.

17 KajsaLisa:

skriven

Häftigt, du lider inte av svindel i alla fall.

18 Nett:

skriven

Vilka vyer, själv är jag inte höjdrädd men vette sjuttsingen om jag inte skulle bli det där.

19 Freja:

skriven

Häftigt, ett riktigt äventyr! Jag hade nog fixat att gå där själv, men aldrig om jag haft barnen med mig, jag skulle oroat ihjäl mig för dem!

Kommentera här: