Helg med blandade känslor

Mycket upp och ner denna helg. I fredags dog en farbror till mig, eller rättare sagt ingift farbror. Han var gift med pappas yngsta syster. Han hade virus i lymfsystemet och dog av en störtblödning på sjukhuset under behandlingen. Bara 71 år, så det kändes alldeles för tidigt. Han har alltid idrottat och hållit igång. Blev som en chock för hans fru och barn.
Min dotter var på begravning i fredags eftersom hennes sambos morfar nyligen gick bort. De stod honom nära och det var en jobbig begravning för dem båda. Vi sms:ade en hel del under dagen och det blev många tankar om liv och död.
I lördags var vi på en helt fantastiskt rolig 50-årsfest. En av min mans äldsta barndomsvänner fyllde år, träffade många goda vänner, åt och drack gott!
Idag har jag jobbat lite eftersom jag inte fick så mycket gjort förra veckan pga migränen som hängde i. Ska åka och leverera min stororder med hjärtstartare på tisdag och ville ha alla papper ifyllda och klara. Och hatar att skjuta upp saker till sista sekund, vill alltid vara klar med allt i god tid. Pysslade lite med bokföringen också.
Avslutade kvällen med lite taco-middag och snart en kopp te. Ser fram emot kommande vecka med nya utmaningar!
 
 
1 Violen på Brandholmen:

skriven

Det går upp och ner här i livet, ibland sorg, ibland glädje och fest! Gillar din bild, de tända ljusen skapar en skön rofylld stämning!

2 Elisabeth:

skriven

Livet och döden är ju alltid närvarande, bara att vi skjuter undan det senare. Kan vara tungt,men bra att ha varandra.Gäller att minnas det fina och roliga man fått och gett. Ha dé!Elisabeth

3 BP:

skriven

Ja, det har då verkligen hänt (alldeles för) mycket hos dig och jag förstår att det tar ett tag att smälta...
Vad gäller jobb så har jag precis som du framförhållning. Att göra allt i sista stund är bara stressigt. Men om jag frågar maken min så håller han inte med;-)

4 Freja:

skriven

Åhh, så mycket sorg på en och samma gång, skönt att du fick en glad lördag ändå!

5 Hanna:

skriven

Omtumlande helg som verkar ha bjudit på både tråkiga och positiva saker. Bra hur som helst att det fanns positiva inslag, som avbrott, det behövs. Hoppas kommande vecka blir bättre.

6 Kerstins foto:

skriven

Din text är verkligen en beskrivning av livet, det går upp och det går ner, sorg och glädje blandas om vartannat.
Hoppas att migränen har försvunnit nu och att du får en fin vecka.

7 Herr Nilssons Fru:

skriven

Ibland verkar allt hända på en o samma gång, sorg o glädje. Döden är läskig och ibland slår den till fort. Inget kul alls :(
Men att fylla 50 är ju trevligt o lika trevligt att få delta när någon annan fyller.
Kramiz

8 Eva Trillian:

skriven

Livet - från ytterlighet till ytterlighet!

9 HelenTh:

skriven

En helg med mycket känslor, med både sorg men också glädje. Väldigt fin bild som passar bra till din helg. Hoppas du får en bra vecka!

10 Eva Trillian:

skriven

Sv: ;) Å andra sidan är det ju jag som bygger ... så en tvättstuga? Men, nej, de roar inte mig heller ;) Men detta något som det ska bli har kök i sig ... Lägger ut bild när den är klar!

11 Monica o Jacob:

skriven

Ja livet är upp och ner mest hela tiden tycker jag, undrar om det har med åldern att göra.
Fin bild
Ja då den kokade i 40 minuter och blev riktigt äcklig i hullet:-)
Ha en skön måndagkväll

12 kiki freese:

skriven

Din helg har verkligen ett innehåll av variation, från gråt till skratt. men så är ju livet.
/Kiki

13 Caroline:

skriven

Beklagar förlusterna av dessa två personer. Det är ju alltid jobbigt när någon lämnar jordelivet, framförallt när det blir alldeles för tidigt.
Krsm

14 Anitas Malta:

skriven

Oj, här var det verkligen många känslor hit o dit och upp o ner. Din bild är så stämningsfull av ljus och värme och jag hoppas veckan som nu är blir densamma.

15 Anni:

skriven

Nog är det svårt att balansera mellan sorg och glädje - ser att vi hade det lite lika på det sättet.

Kommentera här: