Lycklig

Lycklig är temat hos Tisdagstema denna vecka. Och ikväll är jag mycket lycklig! Har haft en helt fantastiskt dag i Costa Rica. Bla så åt vi lunch i en Kolibri-restaurang. Supergod mat, grönskande palmer som utsikt och mängder av kolibrin som flög omkring. Kan man vara annat än lycklig :)
 
 
 
Kolibrin är det svåraste jag fotat, satt inte stilla mer än någon sekund, knappt det ibland. Tog kanske 50 bilder på dem och endast ett par blev bra. Börjar förstå hur Kalle Anka känner sig på julafton :)
 
Har gjort massa andra roliga saker idag, men det kommer i ett eget inlägg!
 

 
1 Herr Nilssons Fru:

skriven

Fina bilder. Ler för mig själv, ja ibland får man ta många bilder för att få några redigt bra.
Du har lyckats.
Kramiz

2 Eva Trillian:

skriven

Så fantastiskt att få vara så nära :)

3 Violen på Brandholmen:

skriven

Lyckliga du som får göra en sådan resa! Så fint du har fotat kolibrin, den är snabb som attan så du fick väl hålla på en bra stund!
Ha det fortsatt bra långt där borta!

4 Marit Johansson:

skriven

Åh.. så du är utomlands? Så kul :)
Jag tycker att alla fåglar är svårfotade, så jag fattar att du fick kämpa för bilderna, men de blev mycket bra i alla fall!

5 Erik Semlan:

skriven

Vilken lycka att komma så nära dessa små och kvicka fåglar.
Förstår att dessa var svårfotograferade. Själv kan jag ha problem få gräsänder att bli snygga på mina bilder.
Måste ha varit en lycklig lunch. Säkert blir det fler. Trevligt att du bjuder på dessa fina foton.

6 Anitas Malta:

skriven

Helt underbara bilder !! Skicklig att fånga den kvicka lilla kolibrin. Klart du måste vara lycklig som fått möjligheten att resa runt i detta vackra land :-) Ha det så bra du bara kan !! Tids nog är vardagen tillbaka men den är ju inte så dum den heller. Speciellt med fina minnen i bagaget.

7 Anneli - A'la Foto:

skriven

Åh så vacker fågel! Och bilderna i övre inlägget! WOW! Så roligt det måste vara att ha dessa motiv framför sig!

Ang. balen så håller jag absolut med dig! Det är en kostnad som är helt sjuk så alla har absolut inte råd och det är jättesynd! Det där med dejt är inte heller enkelt! Har man ingen att dansa med är det svårt att vara med!
Jag minns när jag gick på gymnasiet balen fanns. Då kunde man skriva upp sig på lista och så fick skolan para ihop de som ville gå på bal men som inte hade någon att gå med. Jag kan berätta att ALLA fick någon att gå med utom jag! För jag var den enda de inte kunde hitta någon till för alla elever hade så att säga tagit slut då! Det var inte alls roligt! Så som sagt, jag om någon förstår precis hur det känns att vara utanför och inte få vara med. Men jag tycker ändå det är vackert och nu får jag ju vara med på ett hörn när det gäller att fotografera och det är jag glad för! :)

8 Stare Ström:

skriven

Här har lyckan stått på din sida! De är jättesvåra att få på bild, och så vackra.

9 Freja:

skriven

Åhh, så söta, förstår att du är lycklig som suttit bland dem!

10 paula i pörtet:

skriven

Förstår att resan hittills är till full belåtenhet, och en lycklig känsla inombords måste infinna sig. Fantastisk lite fågel, har någonstans läst om vinghastigheten som är enorm, men kan inte återge den just för tillfället. Ha en fantastisk fortsättning på resan

11 Anemonen:

skriven

Mycket fina bilder på en grann fågel. Lycka är att få se dem och dessutom lyckas med ett par foton.

Kommentera här: