Början på slutet

Allting har ett slut, även en nio och en halv veckor lång semester. Igår var det sista dagen på stranden och i morse satte vi oss på bussen till SanJosé.
De sista elva dagarna har vi tillbringat på stranden. Så skönt och avkopplande att sitta under träden i skuggan och läsa bok efter bok.
 
Sista dagen passade Jörgen på att surfa lite. Första gången han provade och det gick ganska bra.
 
Nu får vi klara oss utan leguaner som prasslar runt i gräset.
 
Aporna som hoppar omkring överallt, så busiga och söta.
 
Krabborna är roliga att titta på. Hela parken på hotellet vimlade av dem, de grävde stora hål i rabatterna och gräsmattorna och så fort man närmade sig sa det bra vips så var de borta. Så snabba!
 
Slut med palmer och regnskog.
 
Och hur ska det kännas att inte äta på restaurang varje kväll som vi gjort nu?? Ska faktiskt bli helt ok att komma hem och laga mat igen!
 
Nu har vi två dagar i San José innan planet går hem på lördag. Vi valde att bo på Holiday Inn som ligger borta vid flyget så slipper vi in till själva staden. Där har vi ju varit i början av vår resa och San José är ingen jättetrevlig stad. Vi hade tänkt träna mycket på gymmet här och bada i poolen. Men Jörgen har ryggskott och jag är kronförkyld så vi får väl fortsätta läsa böcker :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1 TantGlad:

skriven

Halloj!
Vilken tur jag hamnade här och fick se så många spännande intressanta bilder. Tack för dem.
Ha nu en fortsatt fin fredag och den första Augusti månaden!

Svar: Tackar för att du tittade in! Vi har gjort en långresa i Sydamerika sedan slutet av maj. Upplevt många spännande saker :)
Mia Ahlstrand

2 Violen på Brandholmen:

skriven

Fin resumé, härligt att se alla dina fina bilder! Allting har ett slut och snart återgår livet till "det gamla vanliga" och det brukar kännas bra! Så nu önskar jag dig välkommen hem om några dagar!
Ha det bra till dess!

Svar: Tackar! Känns riktigt bra att få komma hem efter en så lång resa :)
Mia Ahlstrand

3 Eva Trillian:

skriven

Ett lugnt avslut låter härligt ... men ryggskott och förkylning är väldigt onödiga anledningar :/ Krya på er :) och God Vila!
Njuter av bilderna - som vanligt :D

Svar: Tackar! Jag har legat hela dagen och mannen promenerar för att mildra ryggontet. I alla fall lite bättre idag :)
Mia Ahlstrand

4 Anitas Malta:

skriven

Så var resan snart slut men himmel vad många fina minnen ni har i bagaget !! Uppskattar verkligen att du lagt upp så många fantastiska bilder under resans gång.
Kan säkert kännas skönt att komma hem till de vanliga rutinerna igen men lusten att resa kommer nog alltid att finnas kvar.

Svar: Nej, har aldrig varit i Kalifonien. Bara besökt Florida och Miami på 90-talet. Vi håller på att planera för fullt men det känns lite svårt att sätta ihop ett program. Är ju mest vana att resa i Asien på egen hand och Borneo som är vårt bäst säljande resmål lockar lite fast vi varit där förut. Blir det en resa så blir det Kalifonien. Så spännande att upptäcka något nytt.

Ha en skön avslutning nu på er resa och hoppas att ryggskott och förkylningen försvinner. Inte kul att sitta på flyget och må dåligt.

Svar: Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem. Och det är inget synd om oss för vi åker till Frankrike i ´september :) Knappt så man känner för det nu, men hela familjen ska fira mannen som fyller 50 så det kommer bli kanon.
Ja ni är väl proffs på att planera resor! Det låter väldigt spännande med Kalifornien. Jag har aldrig varit i Borneo heller.

Tackar! Mår något bättre idag :)
Mia Ahlstrand

5 BP:

skriven

Den resan kan du/ni leva länge på! Den var helt fantastisk och jag är glad att jag fick följa med via bloggen.
Den där krabban är ju sååå söt - vilka färger. Jag menar vanliga krabbor är ju inte färgglada direkt.
Hoppas att både ryggskottet och förkylningen ger med sig tills imorgon. Ingen av dessa vill man ha sittandes i en flygstol i 20 timmar.

PS. Det där med att laga mat... vi brukar säga att minst 50% av en lyckad semester är att slippa laga mat. DS.

Svar: Ja det är tur att jag fotat så mycket, då är det lättare att minnas tillbaka. Har även skrivit dagbok. Tack för att du följt oss under resans gång! Ja på semestern ska man inte behöva laga mat, håller fullständigt med!
Tack, mår något bättre idag. Hinner kurera oss lite till innan flyget går imorgon em.
Mia Ahlstrand

6 Freja:

skriven

Vilken otroligt häftig semester du varit på, tack för att jag fick följa med!

Svar: Tack för att du följde med :)
Mia Ahlstrand

7 KajsaLisa:

skriven

Men ni verkar haft kul i alla fall. Nio och en halv vecka är mer ett tillstånd än en semester. Skulle ha ett rent helvete att fixa startsträckan efter det.

Svar: Ja vi kan nästan behöva lite semester när vi kommer hem ;) Har haft det underbart!!
Mia Ahlstrand

8 Anneli - A'la Foto:

skriven

Vad mycket underbart ni har fått uppleva och se! Sengångaren var ju helt fantastisk och så bra att han blev räddad! :) Och grattis till era 21 år tillsammans! Har ni samma intresse i fotografering och upptäcka nya saker? Underbara bilder bjuder du på!

Ha en bra resa hem!

Svar: Tack! Ja vi har upplevt så mycket så det kommer ta tid att smälta allting. Fotograferandet får jag sköta om men vi delar intresset att resa och upptäcka saker, och att vandra och röra oss mycket :)
Mia Ahlstrand

9 Mormor:

skriven

Nydelig ferie ser det ut til.
Kan være deilig å komme hjem igjen også.
Nyt :)

Svar: Tack vi har haft det toppen, men det är alltid skönt att komma hem!
Mia Ahlstrand

Kommentera här: