Marsipanmedaljonger med apelsin och mörk rom

På efterfrågan kommer receptet på marsipanmedaljongerna!
 
250 g marsipan/mandelmassa
rivet skal från en apelsin
2 msk mörk rom (kan bytas ut mot tex cointreau)
100 g mörk blockchoklad
silverkulor/hjärtan
 
Blanda marsipan med skalet och mörka romen. Forma till en rund längd. Skär i 1 cm tjocka skivor. Pensla med blockchoklad, först på ena sidan samt kanterna. Låt torka och vänd och pensla nästa sida. Dekorera med silverkulor innan chokladen torkar.
1 Emilie:

skriven

Hej Mia!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i hittarecept.se så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.hittarecept.se/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Hittarecept.se

Kommentera här: