Uppdatering

Nu har det gått ett par veckor igen och det har hunnit hända en hel del!
 
Hunnit med en helg i vår härliga huvudstad. Lite shopping, teater/musikal, hotell, god mat och trevligt sällskap. En trevlig helg förutom migränen på kvällskvisten. 
 
Själva teatern var inte min smak alls. Inget att rekommendera. Men vi hade trevligt ändå.
 
Har haft hand om vår lilla Charles en hel del. Alltid lika roligt och mysigt. Fast efter en hel helg är man ganska slut... 
 
Varit på gammeldags julmarknad på Torekällberget i Södertälje. 
 
Äta korv och bröd och lyssna på musik var en höjdare tyckte Charles. 
 
Han var inte lika pratsam när han fick träffa tomten. Då blev han knäpptyst... 
 
Har varit iväg på några jobb. Alltid lika kul att vara ute hos kunderna! Sist men inte minst är vårt älskade hus sålt nu. I fredags skrev vi kontrakt och korkade upp champagnen. Så skönt att visningarna är över. Blev 2 allmänna visningar och 2 privata för ett par som ville komma och titta mer. Nu kan vi ha lite stökigt igen, få ha tandborstarna framme och så. Blev mycket att gömma undan inför varje visning. 
 
Imorgon bitti åker vi iväg till Prag på en weekend. Ska bli skönt att komma iväg några dagar. Hoppas att min förkylning lättar lite bara. Har laddat upp med halstabletter och nässpray. Igår var jag så hes så jag knappt kunde prata, men det är lite bättre idag. 
 
Ha det gott allihopa! Kram 
 
 
 
 
 
 
1 Kolonilotta:

skriven

Stort grattis till försäljningen!! Skönt att äntligen kunna slänga lite kläder här och där igen ;) Hoppas ni är nöjda med priset. Men det gissar jag att ni är. Ha nu en riktigt härlig helg i Prag!
Bamsekram!!! ❤

2 FREEDOMtravel:

skriven

Önskar en riktigt trevlig resa till Prag!!!

3 BP:

skriven

Förstår helt och hållet att du inte hinner med bloggen så busy som du är;-)
Grattis till husförsäljningen! Det gick fort, vilket inte förvånar mig alls, då huset var i perfekt skick!
Att Charles blev knäpptyst när han fick träffa tomten förstår jag också. Tycker nämligen att tomtar liksom clowner är skrämmande för barn.
Nu hoppas jag att ni har en härlig weekend i Prag och njuter av stadens julmarknad - bland annat!

4 Marina:

skriven

Skönt att allt är klart med husförsäljningen! Nu är det "bara" resten kvar ;) Ha det jättebra i Prag!

5 Susjos:

skriven

Grattis till husförsäljningen, minns vår egen försäljning som igår! Så skönt att den är över!
Jag har också sett "Book of mormons", den tog sig lite i andra akten, men det är inte det bästa jag sett!
Härligt med en weekend resa att se fram emot, jag har nyss kommit hem efter Spa-helgen, en underbar avkopplande helg! Kram och krya på dig!

6 Maria:

skriven

Vilken söt tomtenisse!
Hoppas helgen i Prag blev lyckad! Jag och min man var där för några år sen - jättemysig stad! Tyvärr var det när jag mådde som alla sämst och alldeles innan hela hjärthistorien drog igång så jag kunde inte uppskatta den till fullo..... Borde kanske göra en repris!
Många kramar!

7 Carina:

skriven

Vad skönt att husaffären är avslutad. Alltid skönt när det är gjort och man kan koppla av lite innan flyttlådorna skall fram.

8 Gärdsmygen:

skriven

Grattis till att försäljningen är klar. Skönt! Intressant att du inte gillade Book of Mormons. Den har inte lockat mig när jag läst om den, men har hört SÅÅÅ många som tyckt att den var så bra. Härligt med riktig musik på julmarknaden!

9 Anni:

skriven

Ja du, nog rinner tiden iväg, jag har inte ens hunnit vara in här för att läsa! Ska kika på dina Prag-bilder i nästa inlägg, men ville ta det i rätt ordning ;-)

Book of Mormons var lite väl amerikansk, tycker jag. Tacka vet jag Kristina från Duvemåla - det är nog den bästa musikal jag sett och då har jag sett både ursprungsversionen och den modernare med Svenska Teatern från Åbo (Helsingfors?) var det väl (?). Kanske ska googla ...

SÅ skönt att få ta fram tandborstarna igen och leva på riktigt, jag anar hur det är med tanke på att "vi" renoverat badrummet sedan i juli ...

10 Paula:

skriven

Vilken underbar liten tomtenisse! Jag tycker det känns helt knäppt med jul när det ser ut som i september...nästan...
Här har vi mer snö än på senaste tio åren så här före jul. Det brukar ju alltid lösa ut en snögaranti i brist på nedfarter men icke i år. Visserligen töar det idag, men nu ska kylan komma tillbaka. Läser vidare

Kommentera här: