Gnestas stjärnbagare

Har ni sett Hela Sverige bakar? Jag brukar väldigt sällan se matlagnings- eller bakprogram. Står hellre i köket och bakar själv istället för att sitta och kolla på TV:n. Men i år är ju Ida från Gnesta med så nu tittar jag på de avsnitt jag hinner. Har träffat Ida några gånger på olika företagsevent men kan inte påstå att jag känner henne. Men självklart hejar jag på henne och igår blev det hon som blev veckans stjärnbagare! Grattis Ida!
Bilden är från Idas facebooksida Baka min söta, bara klicka på texten så kommer du dit!
1 BP:

skriven

Det är klart att man tittar på ett program när man känner en deltagare som är med. Samma här. Följde ju min kollega Yvonne under VM i Barbershop, som jag aldrig annars skulle ha tittat på.

Nu kan jag inte påstå att jag bakar - har faktiskt aldrig bakat nå't i hela mitt liv, utan en sockerkaka som blev totalt misslyckad - men hade en tjej/kille från Täby varit med så hade jag såklart hållit tummarna för henne/honom.

Stort GRATTIS till Gnesta-IDA:-)

2 Jessica Högberg:

skriven

Klart roligare när man har nån man"känner"
Själv tittar jag på Kockarnas kamp och hejar på Pelle som varit min chef😊

3 Eva Trillian:

skriven

Svenska program som inte går ut på att klanka på varandra eller förlöjliga någon är värda att titta på ;) Det här är ett lagom engagerande koppla-av-program!
Klart man är extra intresseras om det är någon man känner som är med!

4 KajsaLisa:

skriven

Härlig hårfärg, följer inga matlagningsprogram men flourpower var en bra ordvits.

5 Ama de casa:

skriven

Vad kul! Grattis till henne :-) Jag kollar på en del matlagningsprogram. Fast det är inte nyttigt - blir så urbota hungrig av att kolla... ;-)

6 Anni:

skriven

Ja, jag tittar! Och jag gillar henne skarpt!

(Har dessutom hittat hela brittiska säsongen på Youtube, så den har jag redan kikat på)

Kommentera här: