Trevlig Midsommar!

Vi brukar oftast vara ganska många under midsommar. Först lunch, sen lekar och sen grillning på kvällen. Ibland har vi åkt iväg och tittat på lite firande vid olika hembygsgårdar och ibland har vi gjort egen midsommarstång hemma.
Ett år när barnen var mindre så skulle vi ha åkt iväg men det var ingen som riktigt kände för det så vi blev kvar hemma. Det var bara vi och min mans syster med familj det året. Vi hade inte förberett någon majstång eftersom vi hade planerat att åka iväg. Men barnen fixade snabbt och enkelt en egen liten majstång med parasollfoten och lite björkar. Sen var de sprudlande glada och dansade för fullt. Älskar det här gamla kortet:
 
I år blir det för första gången någonsin en midsommar med bara oss själva, jag, min man och vår son. En lugn och skön midsommar med massa gott att äta.
 
Önskar er alla en jättefin midsommar!
 
 
 


Kommentarer
Helen

Detsamma till dig! Vi har också en lugn midsommar i år eller hur lugnt det nu blir med 8 valpar i huset 😀.

2016-06-23 @ 23:40:54
URL: http://www.helenscolorlife.com
Eva Trillian

Allt har sin tid :) Vi kör samma upplägg som er i år!
Önskar dig en fin midsommar!

2016-06-24 @ 07:28:31
URL: http://provtyckningar.blogspot.se/
BP

Bilden är härlig! Den måste ha tagits under ett fotbolls-VM eller -EM. Love it!

Å så fint att du lyckades gräva fram en majstång med en underbar blå himmel som bakgrund. Kan ju titta på det fotot i stället för ut genom fönstret där allt är midsommargrått...

2016-06-24 @ 11:26:29
URL: http://bp-computerart.blogspot.se
Anita Malta

Vilken härlig bild den första. Förstår att du älskar den. Nu var det väldigt länge sen jag kikade in här hos dig, har varit på resande fot i fem veckor och kom hem igår. Hoppas allt är bra med dig och att du med make och son får en riktigt fin Midsommar !! Inget vi firar här men eftersom det är vår 24-åriga bröllopsdag blir det nog något extra till kvällen :-)
Kram från Malta !!

2016-06-24 @ 13:56:46
URL: http://www.maltanita.com
Anonnym

Vi har haft en fin dag (Midsommarafton). Vi åkte till ett ställe och firade sedan efter det så åkte vi en runda. Sen har vi tittat på film i kväll. I morgon blir det nog lugnt på (Midsommardagen). Har en fortsatt trevlig midsommarhelg!

2016-06-25 @ 03:19:35
Annorlunda

http://nouw.com/annorlundaannorlunda Vi har haft en fin dag (Midsommarafton). Vi åkte till ett ställe och firade sedan efter det så åkte vi en runda. Sen har vi tittat på film i kväll. I morgon blir det nog lugnt på (Midsommardagen). Har en fortsatt trevlig midsommarhelg!

2016-06-25 @ 04:16:43
Freja

Låter skönt! Jag är inte så traditionell när det kommer till högtider, njuter mest av att alla är lediga. Vi åt pizza och jag sydde.

2016-06-26 @ 00:02:11
URL: http://frejareddevil.wordpress.com
FREEDOMtravel

Vi hade också en lugn midsommar i år och bjöd bara över ett annat par till husbåten. Avslappnat och trevligt. Önskar en fortsatt fin midsommarhelg!

2016-06-26 @ 08:40:37
URL: http://www.freedomtravel.se
Carina

Jag tycker att det räcker långt med vackert väder under midsommaren och i år har vi verkligen haft sommarväder i Kiruna... midsommaren 2015 snöade det och backen låg vit. ..

2016-06-26 @ 16:40:24
URL: http://ennasbarn.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mias Mix

En mix av livets fröjder helt enkelt.

RSS 2.0