Trevlig helg!

Nu är det långhelg! Skönt. Och här sammanffaller den med Gnestadagen. Marknad, tivoli mm. På fredagskvällen är det alltid Gnestaloppet med olika löparklasser för alla åldrar. De minsta brukar vara ca 2 år och de äldsta 90! En härlig folkfest och en riktig hemvändarhelg då man alltid träffar massor av gamla vänner.
 
I veckan har det blivit en del jobb. Varit runt lite ute på sörmländska landsbygden och utbildat några pensionärsföreningar. I en av grupperna var det en dam på dryga 90 år. Trodde hon skulle sitta bredvid och titta på men hon hoppade ner på golvet hur smidig som helst och var med och tryckte på dockorna :) Så härligt med pigga åldringar!
 
Annars har jag träffat lilla barnbarnet ganska mycket denna vecka, ja alla dagar utom en. Varit barnvakt ett par timmar här och där och det funkar jättebra. Blir ju inga långa stunder eftersom han ammar fortfarande. Värmen har varit lite jobbig för honom denna vecka så han har mest fått hålla sig inomhus.
 
Lite trött och pömsig här och då är kaninen mysig att gosa med.
 
Önskar er alla en riktigt skön helg!!
1 BP:

skriven

Önskar dig också en riktigt bra helg!

Å den här helgen verkar allt hända samtidigt. Här är ju matmässan i Kungsan, Stockholms maraton med mera. Tycker att dina aktiviteter låter betydligt trevligare och mindre "pulsiga". Själv ska vi till Norrtälje:-)

2 Junitjej :

skriven

Vilken trevlig helg du får!!

3 Days by Johanna:

skriven

Mysigt med barnbarns mys, ja värmen är inte lätt när de är så små :(

Ja det skall bli spännande med förskola för Hugo, tror han kommer älska det. Fast först en härlig sommar hemma :)

4 Eva Trillian:

skriven

Nu börjar helgerna då det händer massor varje helg :) Sommaren! VI blir bortskämda med val av aktiviteter :) härligt!
Fint att träffa så fin lite go'ing - gärna ofta :) det först¨r jag absolut!
Önskar er en fin helg - Gnesta-dag och allt!

5 Hemliga Helga:

skriven

Ja drömmen är ju att vara så pigg när man är 90år, det finns verkligen krutgummor :)

Kram

6 Paula:

skriven

Hej, man tycker ju alltid att det är perfekt med sommarbebisar då man slipper kränga på de små en massa kläder, men då tänker man kanske inte på att det istället kan bli på tok för varmt. Dessutom måste de skyddas utomhus från både sol och insekter, inte lätt alla gånger! Så kul med nittioåringen, själv är jag bara 60 men kommer inte upp om jag väl kommer ner, har precis varit och röntgat höfterna i veckan men tvivlar på att det går att göra så mycket. Ha en riktigt skön söndag och nationaldag/kram

7 Biggeros:

skriven

Vilken liten goding!! Vilken trevlig helg med olika aktiviteter. Trevlig onsdag:))

Kommentera här: